Kuva: Youtube

Villit Spider-Man-spekulaatiot alkoivat - kuka pelastaa Zendayan MJ-hahmon videolla?

19.11.2021 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Spider-Man: No Way Home -elokuva julkaistaan 17. joulukuuta. Nyt elokuvan uusi traileri on aiheuttanut erikoista keskustelua.

Yksi vuoden odotetuimmista elokuvista on uusi Spider-Man-elokuva, Spider-Man: No Way Home. Elokuva on herättänyt laajaa pöhinää ja esimerkiksi sen ensimmäinen traileri rikkoi ennätyksen suurimmasta trailerin katsojamäärästä ensimmäisten 24 tunnin aikana.

Monet Marvel-fanit ovat myös innoissaan siitä, että elokuvassa aika rikkoontuu ja Spider-Man joutuu kohtaamaan vanhoja vihollisiaan, kuten Alfred Molinan esittämän Doctor Octopusin, Jamie Foxxin roolihahmon Electron ja Willem Dafoen näyttelemän Green Goblinin.

Nyt Twitterissä on spekuloitu, että nähdäänkö elokuvassa peräti aikaisempi Spider-Man-näyttelijä Andrew Garfield. Keskustelut heräsivät uuden trailerin kohtauksesta, jossa MJ:tä esittävä Zendaya putoaa.

"Minun ennustukseni: Tuo on Andrew Spider-Manina. Kun hän on pelastanut MJ:n, hän viittaa sillä omaan rakkaustarinaansa, jossa Emma Stonen näyttelemä Gwen Stacy (Spider-Manin ensimmäinen naisystävä) koki samankaltaisen hetken." kommentoi eräs Twitter-käyttäjä.

"Tiedättekö, mikä saisi minut itkemään? Jos Garfieldin Spider-Man pelastaisi Zendayan hahmon ja sanoisi jotain "Tämä ei tapahdu uudelleen", kommentoi toinen.

Vuonna 2014 julkaistussa The Amazing Spider-Man 2 -elokuvassa Stonen hahmo putoaa korkealta eikä Spider-Mania näyttelevä Andrew Garfield saa häntä tarpeeksi nopeasti pelastettua.

Spider-Man: No Way Home -elokuvassa itse nimikkohahmoa näyttelee Tom Holland.

Näet uuden trailerin alta. Putoamiskohtaus nähdään videon lopulla.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Spider-Man-tähti puhuu ensimmäistä kertaa suhteestaan Zendayaan: "Yksityisyytemme on varastettu"

Lue myös: Spider-Man hyppii taas pian valkokankaalla - mukana vanhoja tuttuja pahiksia

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat