Kuva: AOP

Mel B:n seksilelukommentti leikattiin pois Adele-konsertin tv-esityksestä - "Se oli vaivaannuttavaa"

23.11.2021 21:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Sisäpiirilähde kertoo, että Spice Girls -tähden vitsi ei sopinut perheohjelmaan.

Juuri uuden albumin julkaissut Adele, 33, on markkinoinut julkaisuaan kahdella suuren luokan televisioidulla konsertilla. Ensin yhdysvaltalainen CBS esitti Adele One Night Only -konsertin, joka on katsottavissa myös Yle Areenassa. Sunnuntaina brittiläisellä ITV-kanavalla esitettiin Lontoossa kuvattu An Audience with Adele -konsertti. Taltioinnissa Adele esitti hittejään ja uuden albumin materiaalia, mutta mukana oli myös muita osuuksia. Esimerkiksi tietyt yleisön jäsenet pääsivät kysymään kysymyksiä laulajalta.

Yksi kysymysten esittäjistä oli Spice Girls -yhtyeestä tuttu Mel B, eli Melanie Brown, 46. The Sun kertoo, että Mel B:n osuus jouduttiin kuitenkin pätkäisemään pois televisioidusta lähetyksestä seksuaalisen sisältönsä vuoksi. Sisäpiirin lähde kertoo The Sunille, että Mel B:tä oli etukäteen pyydetty kysymään Adelelta, mikä on paras lahja, minkä tämä on koskaan saanut.

- Sitten, kun kamerat osoittivat Mel B:tä, hän sanoi, että hänestä tuntuu hölmöltä kysyä tätä. Sitten hän heitti vitsin ja sanoi, että voi vastata kysymykseen Adelen puolesta ja että se lahja oli varmaankin vibraattori. Kukaan ei oikeastaan nauranut, mutta Adele heitti siihen nokkelan kommentin ja meni eteenpäin, lähde kertoo.

Adele (kuva: YouTube)

Lähde kertoo, että sananvaihto ei aiheuttanut ”pahaa verta” kaksikon välille.

- ITV ei voinut esittää sitä, koska paitsi että se oli hiton vaivaannuttavaa, kyseessä oli perheohjelma, lähde sanoo.

Konserttispesiaalia katsoi The Sunin mukaan Isossa-Britanniassa peräti yli 5,5 miljoonaa katsojaa. Mukana yleisössä oli monia supertähtiä, kuten Emma Watson, Dua Lipa ja Samuel L Jackson. Näyttelijä Emma Thompson antautui keikan aikana villien tanssien pyörteisiin, mistä nettikansa innostui.  

Lue myös: Adele sai tahtonsa läpi - albumien kuunteleminen muuttuu Spotifyssa

Lue myös: Adele kuvasi arkisen lauluvideon ja fanit haltioituivat: "En ollut valmis tähän!"

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat