Kuva: AOP

Pete Davidson kuvattiin fritsu kaulallaan, eikä some pysty käsittelemään sitä

24.11.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Parin suhde tuntuu kiinnostavan monestakin syystä.

Kim Kardashianin, 41, ja Pete Davidsonin, 28, suhde on ollut muutamien päivien ajan kaikkien huulilla. Ensimmäiset yhteiskuvat parista saatiin viime viikolla ja nyt uusimmissa faneja odotti melkoinen "yllätys". 

Daily Mailin mukaan pari nautti romanttisista treffeistä Santa Monicassa, kun lehden toimittaja onnistui ikuistamaan ihastuneen kaksikon kuviin. Kuvissa yksi asia kiinnitti kaikkien huomion, Davidsonin kaulalla ollut mustelma eli tarkemmin sanottuna fritsu.

Fritsut ovat monille tuttuja nuoruusajoilta ja siksi monien mielestä onkin hämmentävää, että Kardashian ja Davidson ovat moiseen intoutuneet. Vaikuttaa ainakin siltä, että kiihkoa ja intohimoa parin suhteessa riittää. 

"Makaan hereillä ja mietin sitä faktaa, että Kim ja Pete todella seurustelevat ja Kim tekee Petelle fritsun. Näyttää siltä, että tämä on maailmassani tärkeintä juuri nyt."

"Onko todella niin, että Pete on ulkona fritsun kanssa, jonka hänelle teki Kim? En pysyt käsittelemään tätä."

Moni on myös kummastellut omaa sekä median toimintaa aiheen tiimoilta. 

"Kim Kardashian teki Pete Davidsonille fritsun ja minä klikkaan uutisen auki. Mikä minua vaivaa? 

Parin suhde on edennyt melkoisen vauhdikkaasti ja lähipiirin mukaan Kardashian on uudesta suhteestaan innoissaan

- Hän käyttäytyy kuin teini. Hän kikattelee koko ajan. Näyttää siltä, että Pete on saanut hänet tuntemaan kuin aika olisi kulkenut 20 vuotta taaksepäin. Hän on erittäin onnellinen, lähipiiristä kerrotaan Page Six -julkaisulle.

Kardashianin ja Davidsonin suhteesta spekuloitiin tovi ennen sen vahvistusta. Ensimmäiset huhut lähtivät liikkeelle halloween-viikonloppuna, kun kaksikko vietti aikaa yhdessä. Tämän jälkeen pari on juhlinut muun muassa Davidsonin syntymäpäiviä yhdessä.

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi itsestään bikinikuvan, mutta seuraajilla oli vain yksi kysymys

Lue myös: Machine Gun Kelly ei innostunut kommentoimaan ystävänsä ja Kim Kardashianin suhdetta - video

Lähteet: Daily Mail, Glamour ja Cosmopolitan

Uusimmat