Kuva: AOP

Dwayne Johnson yllätti muita auttavan Oscarin hulppealla lahjalla - katso koskettava video

25.11.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Johnsonin yllättämä Oscar muun muassa huolehtii äidistään.

Uutisoimme hiljattain siitä, kuinka Dwayne "The Rock" Johnson, 49, yllätti bussilastillisen fanejaan lahjomalla heitä muun muassa televisioilla ja energiajuomilla sekä kutsumalla uutuuselokuvansa Red noticen ensi-iltaan.

Vain muutama päivä tämän jälkeen Johnson julkaisi Instagram-tilillään koskettavan videon. Videolla nähdään Johnsonin lisäksi Oscar, jonka Johnson yllättää täydellisesti.

Johnsonin mukaan hän halusi yllättää yhden Red notice -elokuvaa katsomaan saapuneen fanin täydellisesti. Hän selvitti paikalle saapuneista mahdollisimman paljon ja teki päätöksensä. Hän päätti antaa Oscarille ikimuistoisen yllätyksen. 

"Oscarin tarina kosketti minua. Hän pitää huolta 75-vuotiaasta äidistään. Hän on ammatiltaan personal trainer ja aktiivinen kirkon toimissa. Hän tarjoaa tukea ja ruokaa kotiväkivaltaa kokeneille naisille. Hän on ylpeä ja nöyrä merivoimien veteraani. Hän on kiltti ihminen," Johnson totesi julkaisussaan.

Lahjaksi Oscar sai massiivisen katumaasturin. Alun perin Johnsonin oli tarkoitus antaa pois auto, joka nähtiin Red notice -elokuvassa. 

"Otimme siis yhteyttä Porceen, mutta he sanoivat ei. Minä sanoin kuitenkin kyllä ja totesin, että pystyn parempaan. Päätin siis antaa lahjaksi minulle räätälöidyn auton," Johnson kirjoittaa julkaisussa.

Videolla nähdään kuinka Johnson ojentaa Oscarille kirjeen. Sen luettuaan yllättynyt ja selvästi onnellinen Oscar putoaa maahan hämmennyksen vallassa. Koskettavan videon pääset katsomaan alta tai täältä

Lue myös: Netflixin uutuuselokuva vetää katsojia puoleensa magneetin lailla - rikkoo pian ennätyksiä

Lue myös: Dwayne Johnson täräytti suorat sanat seuraavasta 007-elokuvasta - "Minun täytyy olla Bond!"

Kilpailut

Uusimmat