Kuva: AOP

Dwayne Johnson täräytti suorat sanat seuraavasta 007-elokuvasta - "Minun täytyy olla Bond!"

17.11.2021 10:15 - Roy Kokkonen

Dwayne Johnson kertoo, että hänen isoisänsä nähtiin pahiksen roolissa Elät vain kahdesti -elokuvassa. Itse hän ei kuitenkaan pahiksen rooliin tyytyisi.

Näyttelijä Dwayne Johnson haluaa seuraavaksi James Bond -tähdeksi.

Johnson kertoo Esquiren haastattelussa, että hänen isoisänsä Peter Maivia nähtiin pahiksen roolissa vuoden 1967 Bond-seikkailussa Elät vain kahdesti. Tuolloin Bondia näytteli legendaarinen Sean Connery.

Johnson kuitenkin toteaa, että ei tyytyisi vain pahiksen rooliin.

- Haluaisin jatkaa hänen jalanjäljissään ja olla seuraava Bond. En halua olla pahis. Minun täytyy olla Bond, Johnson sanoo.

Samassa haastattelussa Johnson otti kantaa jo vuodesta 2017 liikkuneisiin puheisiin siitä, miksi hän pissaa juomapulloihin kuntosalilla. Voit lukea lisää aiheesta täältä.

Tänä syksynä ensi-iltansa saanut 007 No Time To Die jäi Daniel Craigin viimeiseksi Bond-elokuvaksi. Spekulaatiot seuraavasta näyttelijästä ovat käyneet kuumina jo pitkään. Seuraavaksi Bondiksi on veikattu muun muassa Tom Hardya, Idris Elbaa, Tom Hiddlestonea ja Henry Cavillia.

Johnson tähdittää uutta Netflix-toimintakomediaa Red Noticea. Kyseessä on suoratoistopalvelun historian kallein oma tuotanto. Perjantaina 12. marraskuuta julkaistu elokuva on rikkonut jo toisenkin suoratoistopalvelun ennätyksen.

Lue myös: Dwayne Johnson virtsaa pulloon treenatessaan - paljastaa syyn oudolle tavalleen

Lue myös: The Witcher -tähdestä uusi James Bond? Näyttelijä kommentoi huhuja

Lue myös: SK: Jasper Pääkköstä kaavailtiin pääpahikseksi uuteen Bond-elokuvaan - yksityistapaaminen ohjaajan kanssa

Lähde: Esquire

Kilpailut

Uusimmat