Kuva: AOP

Emily Ratajkowski mietti pitkään kuvansa julkaisemista somessa: 'Päätin, etten halua tuntea häpeää'

27.11.2021 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ratajkowskin julkaisemat kuvat on napattu CFDA Fashion -tapahtumassa muutama viikko sitten.

Emily Ratajkowski, 30, julkaisi Instagram-tilillään julkaisun, jossa nähdään kaksi kuvaa. Julkaistut otokset on napattu muutama viikko sitten muotitapahtumassa.

Kuvissa Ratajkowskin yllä nähdään crop top -mallinen yläosa, joka koostuu kauluspaidasta sekä neuletakista. Niiden seuraksi hän on valinnut rennon pitkän hameen. Asu paljastaa hyvin Ratajkowskin keskivartalon lihakset. 

Omien sanojensa mukaan Ratajkowski miettikin pitkään sitä, voiko hän julkaista tilillään kyseisiä kuvia. Hän kirjoitti siitä Instagramin tarinat-osiossa.

"Jätin tämän melkein julkaisematta, sillä tiesin, millaisen kiistan se saisi aikaan. Mutta hei, se on minun vartaloni, enkä aio tuntea häpeää. Jumalan siunausta," hän kirjoitti.

Kuvan alle onkin tullut monenlaisia kommentteja. Kuva on saanut ylistystä sekä huolestuneita kommentteja. On mukana ollut myös treenivinkkien kyselijöitä. 

Julkaisun ja kaikki sen keräämät kommentit näet alta tai täältä

Ratajkowski on aiemminkin puhunut paljon siitä, kuinka hänen ulkonäkönsä on aina ollut erilaisten kommenttien kohde. Ratajkowskin mukaan hänen äitinsä opetti hänelle jo lapsena kauneuden tärkeyden.

- Kauneus oli minulle tapa olla erityinen. Kun olin erityinen, tunsin, että vanhempani rakastavat minua, Ratajkowski kertoi hiljattain antamassaan haastattelussa.

Lue myös: Yksi sana Emily Ratajkowskin Instagram-päivityksessä sai fanit hämmentymään: 'Mikä muutti mielen?'

Lue myös: Emily Ratajkowski esitteli täydellisen arkiasun - löytyvätkö ajattomat klassikot sinun kaapistasi?

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat