Kuva: AOP

Will Smithin mukaan seksikohtaukset ovat hirvein osa näyttelemistä - teki julman pilan vaimolleen

26.11.2021 17:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Näyttelijä Will Smith kertoo vihaavansa seksikohtauksia.

Näyttelijä Will Smith, 53, kertoo, että seksikohtauksien näytteleminen on ikävin osa hänen työtään. Hän kertoo asiasta brittiläisessä The Graham Norton Show -keskusteluohjelmassa.

– Seksikohtaukset ovat hirvein osa näyttelemistä - kun niitä katsoo elokuvissa, mukana on musiikkia ja viiniä, mutta kuvauksissa joku iso köriläs pitelee mikrofonia, pureskelee purukumia ja katsoo sinua, Smith kertoo.

Smith kertoi myös erikoisesta pilastaan, jonka hän teki vaimolleen Jada Pinkett-Smithille, 50, kun tämä tapasi Smithin uskovaisen isoäidin ensimmäistä kertaa. Hän laittoi päälle elokuvan, jossa Jada näyttelee seksikohtausta.

– Hän [Jada] tuli sisään, isoäitini katsoi parhaillaan kohtausta. Hän siirsi katseensa Jadaan ja sanoi: "Kun minä olin nuori, ihmisten ei tarvinnut ottaa vaatteitaan pois tehdäkseen elokuvan", Smith kertoo.

Jada ei ollut tempusta hyvillään.

– Hän otti minut sivuun ja kysyi miksi tein sen. Vastasin, että tämä on hauskaa, ei ehkä nyt, mutta tämä päivä tulee naurattamaan vielä vuosia. Olemme olleet yhdessä 27 vuoden ajan, eikä hän ole edes hihittänyt asialle vielä kertaakaan

Lue myös: Will Smith halusi 25 naisen haaremin - löysi rauhan juomalla ayahuascaa

Lue myös: Will Smith rakastui vastanäyttelijäänsä ensimmäisen avioliittonsa aikana - "Liittomme alkoi kivikkoisesti"

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat