Kuva: AOP

Supersuosittu Crazy Frog tekee paluun - moni huomasi vasta nyt pienen, mutta silmiinpistävän yksityiskohdan

01.12.2021 20:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Ding, Ding!

Vuonna 2005 animaatiohahmo Crazy Frog tuli tunnetuksi ympäri maailmaa. Kypäräpäisen animoidun sammakon versiointi Beverly Hillsin Kyttä -elokuvan Axel F -nimisestä tunnuskappaleesta nousi rymisten listoille ja päihitti jopa Coldplayn nousemalla listaykköseksi Isossa-Britanniassa.

Crazy Frog tekee paluun 10. joulukuuta, kertoo BBC. Sony Music yrittää kalastella uuden kappaleen avulla suosiota nykynuorison keskuudessa, erityisesti TikTokissa. Yhtiön A&R-johtaja Wolfgang Bossin mukaan mielenkiinto on jo nyt kasvanut YouTubessa. Axel F -musiikkivideota on katsottu palvelussa jo yli 3,1 miljardia kertaa.

– Kun aloitimme Crazy Frogin, TikTokia ei ollut olemassa. Mutta nyt se on supertärkeä. Se on käytännössä ykkösalusta uuden musiikin ja niihin liittyvien hauskojen juttujen jakamiseen, Boss kertoo.

Moni on huomannut sosiaalisessa mediassa pienen, mutta silmiinpistävän yksityiskohdan uusista mainoskuvista: Crazy Frogilla on penis.

Kyseinen yksityiskohta oli mukana alkuperäisellä musiikkivideolla. Se herätti kuitenkin paljon polemiikkia erityisesti Yhdysvalloissa. Lopulta se poistettiin videolta myös Isossa-Britanniassa. 

Uudessa tulemisessa sammakko on jälleen kokonainen. Jenkit saavat kuitenkin jälleen tyytyä siveyskäsitykseensä sopivaan versioon.

– Uudella videolla Crazy Frog on sellaisena kuin se on tarkoitettu - peniksen kera. Mutta joudumme tekemään myös sensuroiden version, koska Yhdysvaltain media ei näytä alkuperäistä, Boss toteaa.

Lue myös: Tarja Turunen muistaa hetken, kun hänet pyydettiin Nightwishiin - 'Tuomas asteli ujona ovelle'

Lähde: BBC

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat