Kuva: AOP

Muistatko vielä Lady Gagan ensimmäisen roolin? Tähti suhtautuu siihen nykyään kriittisesti

02.12.2021 14:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Gagan viimeisin rooli on uutuuselokuvassa House Of Gucci.

Lady Gaga, 35, tähdittää tällä hetkellä uutuuselokuvaa House Of Gucci ja aiemmin keräsi ylistystä roolistaan vuoden 2018 elokuvassa A Star Is Born. Nyt hän muistelee kuitenkin ihkaensimmäistä rooliaan, johon ei ole enää aivan tyytyväinen.

Gagan ensimmäinen esiintyminen näyttelijänä nähtiin jo 20 vuotta sitten tv-sarjassa The Sopranos, jossa hän esiintyi yhdessä jaksossa osana juhlivaa kaveriporukkaa. Gaga itse katsoo ensiesiintymistään nyt kriittisin silmin.

- Kun katson taaksepäin tuota kohtausta, voin nähdä tarkalleen, mitä teen väärin. En tiennyt, miten kuunnella kohtauksessa, Gaga selittää.

Gaga kuitenkin toteaa, että kyseinen esiintyminen opetti häntä ja vaikutti osaltaan siihen, miten hän toimi näyttelijänä jatkossa.

- Vivahteet ja omintakeisuus näyttelijänä ovat jotain, mikä voi kasvaa ajan myötä, jos olet halukas kuuntelemaan ja todella kuulemaan toista näyttelijää, jonka kanssa työskentelet, Gaga kuvailee.

Taiteilija uskoo myös, että kehitys jatkuu edelleen.

- Näen hyvin epäomintakeisen näyttelijän The Sopranosissa ja nyt näen itseni jonakin, joka edes ponnistelee ollakseen omintakeinen ilman, että sitä täytyy ajatella. Ja se vaatii vielä paljon työtä, Gaga sanoo.

Alta näet pätkän Gagan esiintymisestä The Sopranosissa. Jos video ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Gaga tuli ensin tunnetuksi muusikkona ennen kuin hänen näyttelijän uransa lähti sen rinnalla liitoon. House Of Gucci saa ensi-iltansa Suomessa 3. joulukuuta.

Lue myös: House Of Gucci saa Guccin perheeltä tyrmäyksen: "On olemassa raja, jota ei ylitetä"

Lue myös: Vieläkö muistat Lady Gagan ja Bradley Cooperin suhdehuhut? Nyt Cooper kommentoi kohuesitystä

Lähde: Daily Mail

Uusimmat