Kuva: AOP

Irina Shayk ja Bradley Cooper suhdehuhujen keskellä - edustivat samassa ensi-illassa

04.12.2021 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Shayk ja Cooper erosivat vuonna 2019, mutta ovat viime aikoina viettäneet aikaa yhdessä.

Malli Irina Shayk, 35, saapui Nightmare Alley -elokuvan ensi-iltaan kokomustassa asussa ja poseerasi punaisella matolla kymmenille kuvaajille. Elokuvaa tähdittää Shaykin ex-mies, näyttelijä Bradley Cooper, 46, joka oli myös paikan päällä.

Yhdysvalloissa onkin Hollywood Life -julkaisun mukaan huhuttu, että pariskunnan suhde olisi jälleen lämpenemässä, sillä he ovat viime aikoina myös viettäneet aikaa yhdessä. Cooper myös sanoi eräässä haastattelussa, että Shaykin läsnäolo oli hänelle "todella tärkeä hetki".

Cooper ja Shayk aloittivat seurustelun vuonna 2015 ja erosivat vuonna 2019. Heillä on yksi yhteinen lapsi, parivuotias tytär Lea De Seine. Ellen-julkaisun haastattelussa Shayk kertoi vuoden alussa, että yhteishuoltajuus toimii heillä hyvin.

- Kun Lea on minun kanssani, annan hänelle 100 prosenttia. Kun Lea on Bradleyn kanssa, hän antaa tyttärelle 100 prosenttia. Bradley on uskomaton isä, Shayk kehui. 

Marraskuun alussa Shaykin jakama halloween-kuva sai monet innostumaan, sillä gorillapuvun alla uskottiin olevan Cooper. Voit lukea lisää täältä

Irina Shayk punaisella matolla. (kuva: AOP)

Bradley Cooper ensi-illassa. (kuva: AOP)

Guillermo del Toron ohjaamassa Nightmare Alleyssa Bradley Cooper esittää miestä, joka pystyy manipuloimaan ihmisiä vain muutamalla hyvinvalitulla sanalla. Lopulta mies löytää elämäänsä psykiatrin, joka on vielä vaarallisempi kuin Cooperin näyttelemä hahmo.

Cooperin lisäksi elokuvaa tähdittävät muun muassa Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Rooney Mara, Ron Perlman sekä David Strathairn

Lue myös: Kuka on gorillapuvun alla? Irina Shaykin halloween-kuva sai fanit innostumaan

Lue myös: Irina Shayk saapui punaiselle matolle nahkaisissa "valjaissa" - katso kuvat tyrmäävästä lookista

Lue myös: Huippuohjaaja Guillermo del Toron uusi elokuva herätti katsojien odotukset - "Mestari on palannut"

Suosittelemme

Uusimmat