Kuva: AOP

Yksin kotona -elokuvasta tuttu talo tuli vuokralle Airbnb:ssä - katso, miltä siellä näyttää

03.12.2021 18:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Yksin kotona -elokuvaa tähditti aikoinaan Macaulay Culkin.

On olemassa yksi kulttielokuva, joka nähdään televisiossa lähes joka joulu. Kyseessä on tietenkin Yksin kotona -elokuva, joka julkaistiin vuonna 1990. Macaulay Culkinin tähdittämässä elokuvassa seurataan McCallisterin perheen joululomamatkaa, joka saa kuitenkin yllättävän käänteen, kun perheen nuorin poika unohtuu matkasta ja jää yksin kotiin. Autio talo on tietenkin oiva kohde murtovarkaille, jotka eivät kuitenkaan aavista, millaisen vastuksen poika heille antaakaan.

Nyt jokaisella on mahdollisuus päästä osaksi elokuvahistoriaa, sillä kyseinen talo on laitettu vuokralle Airbnb-palveluun. Chicagosta löytyvä talo on mahdollista varata omaan käyttöön 7. - 12. joulukuuta. Hintaa yhdelle yölle tulee 25 dollaria eli noin 22 euroa.

Ilmoituksen mukaan mistään ihan tavallisesti Airbnb-kohteesta ei ole kyse, sillä vieraat ottaa vastaan elokuvassa Kevin McCallisterin roolissa nähty Devin Ratray. Tämän lisäksi yöpyjät pääsevät rakentelemaan itse erilaisia ansoja ja saavat tutustua oikean lintuhämähäkkiin.

Ilmoitus vuokrausmahdollisuudesta on otettu innolla vastaan.

"Apua, haluan tänne."

"Ihan mahtava idea."

"Tämä olisi lapsuuteni unelman toteutuminen."

"Tämä olisi todellinen unelmaloma."

Kuvia talosta pääset katsomaan alta tai täältä

Yksin kotona -elokuva oli aikansa suurmenestys. Elokuva sai yhteensä kymmenen palkintoa ja kolme ehdokkuutta, mukaan lukien kaksi Oscar-ehdokkuutta musiikista. Siitä tehtiin myös neljä jatko-osaa. Vuonna 2020 Disney+ ilmoitti tekevänsä elokuvasta oman versionsa. 

Elokuva teki Culkinista tähden. Lapsitähteys toi mukanaan myös monenlaisia ongelmia. Hiljattain Culkinin veli kertoi muun muassa siitä, kuinka Culkin joutui lapsena erilaisen härinnän kohteeksi.

- Hän joutui tuntemattomien häirinnän kohteeksi kaduilla. Muistan, kuinka kerran eräs nainen käveli hänen ohitseen nappasi hänen lakkinsa ja totesi: Kyllä, olet se sinä. Mutta et sinä olekaan niin suloinen. Sen jälkeen hän laittoi lakin takaisin hänen päähänsä ja käveli pois, veli muistelee.

Koko jutun aiheesta pääset lukemaan täältä

Lue myös: Yksin kotona -tähti lopetti huumeiden käytön ilman vieroitushoitoa - "En tarvinnut muiden apua"

Lue myös: Yksin kotona -elokuvasta paljastettiin mielenkiintoinen fakta - olisitko arvannut?

Lähde: NBC News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat