Kuva: AOP

Sandra Bullock muisteli Ryan Reynoldsin kanssa tehtyä alastonkohtausta - "Kiveksesi näkyvät"

07.12.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Bullock ja Reynolds tähdittivät vuonna 2009 The Proposal -nimistä elokuvaa, joka oli maailmanlaajuinen menestys.

Vuonna 2009 julkaistiin romanttinen komediaelokuva The Proposal, jota tähdittivät Sandra Bullock, 57, sekä Ryan Reynolds, 45.

Bullock innostui vastikään muistelemaan About Last Night Podcast with Adam Ray -ohjelman haastattelussa, kuinka hän ja Reynolds tekivät elokuvassa nähtävää alastonkohtausta. Bullockin mukaan tilanne oli hyvin turvallinen.

- Olemme tunteneet Ryanin kanssa ikuisuuden ja ohjaaja Anne Fletcher on uskomaton. Kohtauksessa ei ollut mukana muita kuin maskeeraajat ja me. Ryan ja minä pidimme ihonvärisiä suojia herkkien kohtiemme päällä ja esimerkiksi hiukseni piilottivat nännini, Bullock kertoi.

- Kun ohjaaja sanoi, että "poikki", emme voineet oikeastaan liikkua, Bullock jatkoi.

Eräs Fletcherin kommentti kuitenkin rikkoi kuvausten hauraan tunnelman.

- Ryan makoili selällään ja piti polviaan ylhäällä. Yhtäkkiä Anne huusi pimeydestä, että: "Ryan, näemme sinun kiveksesi" ja olin hämmentynyt, koska tuollaisessa tilanteessa sitä haluaisi katsoa, mutta ei tietenkään voi. Sanoin Annelle, että tällaiset asiat voi ilmaista myös eri tavalla, Bullock nauroi.

The Proposal kertoo Margaret-nimisestä naisesta, joka on menettämässä työlupansa Yhdysvalloissa. Tämän vuoksi Margaret haluaa naimisiin assistenttinsa Andrew'n kanssa ja Andrew suostuu. Kivikkoisen alun jälkeen kaksikko huomaakin, että tunteet ovat tulleet peliin.

Elokuva oli julkaisuvuonnaan menestys ja tuotti noin 300 miljoonan euron lipputulot maailmanlaajuisesti.

Lue myös: Kahden Hollywood-tähden ympärillä on jo vuosia pyörinyt suhdehuhuja - nyt Sandra Bullock kommentoi

Lue myös: Ryan Reynolds paljastaa karmeimman työkokemuksensa - "Painajainen"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat