Kuva: AOP

Pilvi Hämäläinen kertoo, mitä Pönttö-koira touhuaa nykyään - "Esitän, että en tuntisikaan häntä"

15.12.2021 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hämäläinen tähdittää tuttuun tapaan helmikuussa alkavaa Putous-kautta.

Putous-konkari Pilvi Hämäläinen, 36, nähdään helmikuussa ohjelman uudella tuotantokaudella. Hämäläinen kertoo, että jännitys ohjelman alkamisesta on laantunut vuosien varrella.

- Silloin ensimmäiseen tuotantokauteen liittyi valtavasti jännitystä siitä, että mitä ihmiset sanovat. Nyt jännittää, että mitä ihmiset sanovat, kun olen taas mukana. Jotkut varmasti pitävät ja toiset taas miettivät, että taasko se narisija on siellä ja eikö sitä saada pois ruudusta? Hämäläinen sanoo Voice.fi:lle Putouksen pressitilaisuudessa.

Hämäläinen on oppinut vuosien varrella työskentelemään armollisemmin sketsihahmojen parissa.

- Kun tein ensimmäistä hahmoani Aina Inkeri Ankeista, niin kirjoitin sitä aivan hulluna. Ennen kautta olin jo kirjoittanut kymmenen jakson verran materiaalia ja kauden aikana hinkkasin ja tein jatkuvasti valtavasti töitä. Se näkyi kyllä siinä.

- Tällä kaudella olen yrittänyt tehdä eri tavalla, eli olen kirjoittanut luonnoksen ja jatkan hahmon suunnittelua samalla, kun kausi on käynnissä ja näen, miten ihmiset reagoivat.

Hämäläinen sanoo, että toiset hahmot syntyvät nopeasti ja toiset taas ovat vaatineet valtavan määrän ylimääräistä työtä.

- Olen tunnettu siitä, että olen tehnyt hyvän hahmon ja sitten alankin vaikeilemaan, että ehkä tätä pitää nyt muuttaa ja tähän pitää saada lisää syvyyttä ja niin edelleen. Lopulta olen sitä mieltä, että hahmo on huono ja muut sanovat, että miksi muutan niin paljon, sillä alkuperäinen oli hyvä? Ja sitten palaan alkuun ja tajuan, että totta, tämä oli hyvä.

Hämäläisen viime kauden sketsihahmo Pönttö-koira sijoittui sketsihahmokilpailussa toiseksi. Mitä Pöntölle kuuluu tällä hetkellä?

- Hän on käynyt paljon pissailemassa lyhtypylväisiin, ja sitten tuli hieman ongelmia, sillä Pönttö katsoi naapurin kissasta mallia. Pönttö alkoi pissailemaan naapurin hiekkalaatikkoon ja siitä tuli niin paljon sanomista, niin Pönttö täytyi laittaa talutushihnaan kiinni. Hän kuitenkin puri hihan poikki ja karkasi ja juoksee nyt ympäri kyliä. Kadonneiden koirien ryhmässä siitä ilmoitellaan jatkuvasti, mutta minä esitän, että en tuntisikaan häntä, Hämäläinen hymyilee.

Voit kuunnella kaikki Putous-pressitilaisuuden haastattelut alta tai suoraan Podplaysta.

Voice.fi, Podplay, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Pönttö-koiralle kävi hassusti - Pilvi Hämäläinen jakoi hulvattoman videon Putouksesta

Lue myös: Putous-näyttelijät julkistettiin - suurin osa uusia kasvoja, mukana Salkkarit-tähti

Kilpailut

Uusimmat