Kuva: MTV3

Putous-näyttelijät julkistettiin - suurin osa uusia kasvoja, mukana Salkkarit-tähti

14.12.2021 11:45 - Iiro Myllymäki

Putouksen 14. kauden juontaa Christoffer Strandberg.

Putous tekee paluun lauantai-iltoihin ensi helmikuussa MTV3-kanavalla. Nyt tulevan 14. kauden esiintyjät on paljastettu. Mukana on kolme tuttua näyttelijää aiemmilta kausilta ja neljä aivan uutta Putous-kasvoa. Juontajana jatkaa edellisenkin kauden juontanut Christoffer Strandberg.

Aiemmilta kausilta tuttuja Putous-näyttelijöitä ovat viime kaudelta tuttu Maaria Nuoranne sekä konkarit Mikko Töyssy ja Pilvi Hämäläinen. Ensikertalaisia Putouksessa ovat Pihla Maalismaa, Aapo Oranen, Jyri Ojansivu ja Aku Sipola.

Aku Sipola, 31, tunnetaan muun muassa Salattujen elämien näyttelijänä. Tätä ennen hän näytteli esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.

(kuva: MTV3)

Pihla Maalismaa, 29, on ollut kiinnitettynä näyttelijänä Kansallisteatterissa ja Turun kaupunginteatterissa. Hänet on nähty myös useissa tv-sarjoissa ja elokuvissa, kuten Luokkakokous 3 ja Syke.

(kuva: MTV3)

Aaro Orasta, 34, on pääosin nähty teatterilavoilla, ja television tekeminen on hänelle uusi aluevaltaus. Oranen on lisäksi muusikko.

(kuva: MTV3)

Jyri Ojansivu, 34, on ollut kiinnityksellä Oulun ja Kotkan kaupunginteattereissa. Hän on kerryttänyt Putouksessa tarvittavaa improvisaatiotaitoa Riskiryhmä-improvisaatioteatterin riveissä.

(kuva: MTV3)

Putouksen tulevan kauden ohjaajana aloittaa sarjassa aiemmin näyttelijänä nähty Mikko Penttilä. Kauden pääkäsikirjoittaja on Frans Åkerberg. Putous alkaa MTV3-kanavalla 5. helmikuuta kello 19.30.

Lue myös: Eero Ritalan legendaarinen Putous-hahmo teki paluun yllättävässä paikassa - "Aivan absurdia"

Lue myös: Tanhupallon tarina juontaa vuosikymmenten taakse - "Lopullinen muoto nähtiin Putouksessa"

Kilpailut

Uusimmat