Kuva: MTV3 / AOP / Timo Korhonen

Esko Eerikäinen viettää perhejoulun Martina Aitolehden ja ex-parin tyttären kanssa - mukana myös Martinan nykyinen rakas

15.12.2021 18:15 - Iiro Myllymäki

Eron jälkeen Eerikäinen, Aitolehti ja ex-parin yhteinen tytär eivät ole viettäneet joulua yhdessä. Myös Aitolehden miesystävä Hannu Pikkarainen tulee mukaan joulunviettoon Leville.

Esko Eerikäinen, 48, on mukana uudessa ohjelmassa Olen julkkis… Päästäkää minut pois. Seikkailureality pohjautuu supersuosittuun brittiformaattiin. Mukana on kilpailemassa 15 suomalaisjulkkista, jotka keräävät rahaa yhteiseen hyväntekeväisyyspottiin. Lopulta yksi julistetaan voittajaksi moninaisten tehtävien ja haastavissa olosuhteissa elämisen jälkeen. Viiden kilpailijan haastattelut pääset kuuntelemaan alta tai Podplaysta.

Radio Novan Iltapäivän juontaja Esko Eerikäinen kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että ohjelmassa tuli tunnettua hyvin monenlaisia tunteita.

- Se oli yksi parhaimpia asioita, mitä olen koskaan tehnyt. Se oli seikkailu, jota en unohda koskaan, Eerikäinen kertoo.

Eerikäinen oppi ohjelmassa esimerkiksi, että pelkoja kohti kannattaa mennä rohkeasti.

- Kun on paineen alla, jotkut lamaantuvat täysin ja jotkut toimivat. Huomasin, että itse olen toiminnan mies enkä lamaantunut. Se on voimavara, joka itsestäni löytyi, Eerikäinen sanoo.

Erilainen perhejoulu

Eerikäisellä on tänä vuonna tiedossa tavallisesta poikkeava joulu. Eerikäisellä on yhteinen lapsi, 12-vuotias Victoria, yhdessä ex-vaimo Martina Aitolehden, 39, kanssa. Tavallisesti Victoria viettäisi joulun jommankumman vanhempansa luona, mutta nyt kaikki lähtevät yhdessä Leville joulunviettoon.

- Siellä on Martina, Martinan äiti, minä ja tytöt. Meillä on semmoinen perhejoulu, Eerikäinen sanoo.

Eerikäinen ja Aitolehti erosivat, kun Victoria oli vähän yli vuoden ikäinen. Eron jälkeen kolmikko ei ole Eerikäisen mukaan viettänyt jouluja yhdessä.

- Olemme toki käyneet jossain yhdessä, mutta nyt olemme useita päiviä yhdessä. Tämä on erilainen joulu meille kaikille, mutta tästä tulee ihana joulu. Olemme perheenä siitäkin huolimatta, että olemme eronneet, Eerikäinen kertoo.

Eerikäinen sanoo, että mukana joulunvietossa on myös Aitolehden nykyinen miesystävä, ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen, 38.

Hannu Pikkarainen (kuva: AOP / Hannu Luostarinen)

- Hän on tulossa mukaan, totta kai.

Eerikäinen on innoissaan tulevasta joulunvietosta.

- Olemme Martinan kanssa hyviä ystäviä, ja hän on parisuhteessa ja kaikki on sen suhteen hyvin. Haluamme antaa myös esimerkkiä muille vanhemmille, että näinkin voi viettää perhejoulua. Meidän tyttärellemme on tärkeää, että olemme joulun yhdessä samassa paikassa.

Olen julkkis... Päästäkää minut pois -sarja alkaa MTV3-kanavalla ja MTV-palvelussa 21. tammikuuta.

Lue myös: Julkisuudesta tutut kasvot lähetettiin viidakkoon - katso ketkä kaikki ovat mukana uutuussarjassa

Lue myös: Uusi radiojuontopari Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin suhdespekulaatioiden pyörteessä - kommentoivat nyt

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat