Kuva: AOP

Lady Gaga vei roolin äärimmäisyyksiin ja tarvitsi psykiatrisen hoitajan: "Muutan tätä, kun saan lapsen"

16.12.2021 19:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Gagan uusin roolisuoritus on elokuvassa House Of Gucci.

Muusikko ja näyttelijä Lady Gaga, 35, paljastaa, että hänen täytyi palkata itselleen psykiatrinen hoitaja uutuuselokuvan House Of Gucci kuvausten loppumetreillä. Gagan metodinäytteleminen ja rooli Patrizia Reggianina oli niin intensiivinen, että hän kertoo käytännössä eläneensä Reggianina koko kuvausten ajan.

- Olin aina Patrizia. Puhuin aina aksentillani. Vaikka olisin puhunut asioista, jotka eivät liittyneet elokuvaan. Elin silti elämääni, elin vain hänenä, Gaga kuvailee prosessia.

Gaga kertookin, että metodin myötä Reggianille ominainen synkkyys seurasi Gagaa kotiin asti.

- Toin pimeyden mukanani kotiin, koska hänen elämänsä oli pimeää, näyttelijä muistelee.

Lopulta hänen oli palkattava itselleen psykiatrinen hoitaja kuvauksiin, sillä hän ei enää tuntenut tilanteen olevan turvallinen itselleen.

- Minulla oli psykiatrinen hoitaja kuvausten loppua kohden. Tavallaan minusta tuntui, että minulla täytyi olla. Tunsin, että se oli turvallisempaa minulle, Gaga paljastaa.

Gaga tarkentaa samassa haastattelussa, että ei halua romantisoida kokemuksiaan eikä ajattele jälkeenpäin, että niin syvä heittäytyminen oli edes tuskan arvoista.

- Minusta kenenkään näyttelijän ei pitäisi työntää itseään siihen pisteeseen. Ja kysyn itseltäni koko ajan, miksi tein sen, Gaga jatkaa. 

Gaga kertoo kehittäneensä jo nuorena jonkinlaisen romanttisen suhteen siihen, että taidetta tehdäksen on kärsittävä. Hän kuitenkin uskoo, että asia tulee hänen kohdallaan kyllä muuttumaan vielä.

- Luultavasti muutan tätä kokonaan, kun saan lapsen, mutta minulla ei ole lasta vielä. Haluan olla saatavilla ja läsnä lapselleni. Luulen, että jos näyttelee sillä tavalla, olisi lapselle ongelmallista olla paikalla, Gaga kertoo.

Lue myös: Lady Gaga oksenteli ahdistuksesta kehuttua uutuusroolia tehdessään - taustalla oman elämän trauma

Lue myös: House Of Gucci saa Guccin perheeltä tyrmäyksen: "On olemassa raja, jota ei ylitetä"

Lähde: Daily Mail

Uusimmat