Kuva: AOP

Tristan Thompson myöntää pettäneensä Khloé Kardashiania - ottaa kantaa myös lapsiväitteisiin

17.12.2021 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Maralee Nichols -niminen nainen väittää, että hän synnytti lapsen koripalloilija Tristan Thompsonille.

Uutisoimme joulukuun alussa, että Khloe Kardashianin, 37, ex-mies koripalloilija Tristan Thompson, 30, on saanut lapsen. Näin väitti Maralee Nichols -niminen nainen, joka vaatii oikeusteitse Thompsonilta elatusmaksuja. Voit lukea lisää täältä.

Nicholsin mukaan Thompson ja hän harrastivat seksiä viime keväänä Thompsonin 30-vuotisjuhlissa ja tämän seurauksena nainen oli tullut raskaaksi. Tuolloin Thompson seurusteli vielä Kardashianin kanssa.

Nyt Thompson on myöntänyt vastalauseessaan, että hänellä ja Nicholsilla oli seksisuhde.

- Näimme toisiamme hyvin satunnaisesti joulukuun ja maaliskuun välillä. Nichols kertoi minulle, että hän ymmärtää tilanteen ja kyseessä oli ainoastaan satunnainen seksisuhde.

Thompson tutustui Nicholsiin viime vuoden marras-joulukuussa "jonkun ystävänsä kotona". Koripalloilija otti oikeuden lausunnossaan kantaa myös vauvaväitteisiin.

- Olen varma, että jos tämä lapsi on minun, niin ainoa päivä, jolloin hän on saanut alkunsa, oli 13. marraskuuta. Se oli syntymäpäiväni.

Thompson ja Khloé Kardashian erosivat alun perin vuonna 2019, kun Thompson muhinoi Kylie Jennerin ystävän Jordyn Woodsin kanssa. Woods oli jopa tehnyt asian tiimoilta valheenpaljastustestin, jossa kertoi, että kaksikko ei koskaan harrastanut seksiä.

Tämän jälkeen pari päätyi vielä hetkeksi yhteen, mutta he erosivat toistamiseen viime kesänä.

Lue myös: Väite: Tristan Thompson petti Khloé Kardashiania ja sai lapsen - Kardashian ei halua puuttua asiaan

Lue myös: Khloé Kardashian sai kehun eksältään ja fanit suuttuivat: "Et saa häntä takaisin!"

Lähde: E News!

Uusimmat