Kuva: AOP

Väite: Tristan Thompson petti Khloé Kardashiania ja sai lapsen - Kardashian ei halua puuttua asiaan

07.12.2021 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tristan Thompson ja Khloé Kardashian erosivat viime kesänä. Nyt eräs nainen väittää, että on synnyttänyt Thompsonille lapsen.

Khloe Kardashianin, 37, ex-mies koripalloilija Tristan Thompson, 30, on saanut lapsen, väittää Maralee Nichols -niminen nainen.

Nicholsin mukaan Thompson ja hän harrastivat seksiä viime keväänä Thompsonin 30-vuotisjuhlissa ja tämän seurauksena nainen oli tullut raskaaksi. Tuolloin Thompson seurusteli vielä Kardashianin kanssa.

Viime kesänä Nichols haastoi Thompsonin oikeuteen ja vaati koripalloilijalta maksuja raskauteen ja synnytykseen liittyen sekä yksinhuoltajuutta. Nichols toimitti oikeuteen myös tekstiviestin, jossa Thompson kertoi, että on pian työtön eikä nainen tule saamaan rahaa.

- Jos ajattelet, että vauvan synnyttäminen tuo sinulle rahaa, olet väärässä. Eläköidyn tämän kauden jälkeen ja elatusmaksut tulevat olemaan työttömän tasolla, vain muutama sata dollaria kuukaudessa, tekstiviestissä luki.

Thompson tarjosi Nicholsille, ainakin viestin mukaan, lopulta 75 000 dollarin, eli noin 66 000 euron, kertamaksua.

- Jos et hyväksy tätä summaa, tulet saamaan lapsellesi isän, joka ei ole tämän elämässä ja joka ei maksa oikeastaan tukea.

E News! -sivuston mukaan Khloé Kardashian on sulkenut korvansa tapaukselta eikä halua tietää asiasta mitään. Pariskunnalla on True-niminen tytär.

- Hän vain haluaa keskittyä Thompsonin kanssa vanhemmuuteen, lähde kertoi.

Thompson ja Khloé Kardashian erosivat vuonna 2019, kun Thompson muhinoi Kylie Jennerin ystävän Jordyn Woodsin kanssa. Woods oli jopa tehnyt asian tiimoilta valheenpaljastustestin, jossa kertoi, että kaksikko ei koskaan harrastanut seksiä.

Tämän jälkeen pari päätyi vielä hetkeksi yhteen, mutta he erosivat toistamiseen viime kesänä.

Lue myös: Khloé Kardashian sai kehun eksältään ja fanit suuttuivat: "Et saa häntä takaisin!"

Lue myös: Khloé Kardashianin ex-mies joutui ilkeämielisen huutelun kohteeksi - fanille lähtöpassit ottelusta

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat