Kuva: AOP

Khloé Kardashian sai kehun eksältään ja fanit suuttuivat: "Et saa häntä takaisin!"

16.10.2021 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kardashian ja Tristan Thompson ovat eronneet kaksi kertaa. Nyt fanit olivat jyrähtäneet Thompsonille, joka ylisti Kardashianin uutta kuvaa.

Khloé Kardashian, 37, oli antanut haastattelun Health-julkaisulle ja poseerannut lehden kansikuvassa. Haastattelussa Kardashian muun muassa kertoi, että riidat siskojen, kuten Kim Kardashianiin ja Kourtney Kardashianin, kanssa saattavat yltyä nyrkkitappeluiksi.

- Meillä on ollut aika kovia riitoja, jotka ovat äityneet jopa nyrkkitappeluiksi. Mutta pääsemme niistä yli, sillä muuta vaihtoehtoa ei ole.

- Kun olimme lapsia, perhe oli kaikkien keskustelujen keskiössä. Jokaisen täytyy tukea toistaan. Tietenkin riitoja ja erimielisyyksiä saa tulla, mutta en voisi kuvitella, että meillä menisivät välit. 

Kardashian oli julkaissut kansikuvan myös Instagram-sivullaan, ja kuvaa oli rientänyt kommentoinaan naisen ex-mies, Tristan Thompson.

"Wow! Olet niin inspiroiva! Olen ylpeä kovasta työstäsi ja omistautumisestasi terveydelle. Sinulla on teräksiset vatsalihakset", Thompson kehui.

Thompson ja Kardashian erosivat vuonna 2019 pettämiskohun saattelemana, mutta palasivat tämän jälkeen hetkeksi ytheen. Tänä kesänä pari ilmoitti uudelleen erosta ja lähteiden mukaan Thompson saattaa edelleenkin yrittää vietellä Kardashiania takaisin. 

Fanit olivatkin kommentoineet kiivaasti Thompsonin kehua. 

"Et saa häntä takaisin, vaikka kuinka yrität. Mene jo elämässäsi eteenpäin!" kommentoi eräs.

"Petit jo hänen luottamuksensa, joten keskity omaan elämääsi", jyrähti toinen.

"Anna jo olla Tristan", kirjoitti kolmas. 

Näet Kardashianin jakaman kuvan alta tai tästä. 

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi harvinaisen kuvan veljestään ja some ihastui: "Ihanaa nähdä Rob"

Lue myös: Kardashianit ovat ratkoneet riitoja jopa nyrkeillä - "Pääsemme niistä aina yli"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat