Kuva: AOP

Usain Bolt menetti yhteyden kaveriinsa prinssi Harryyn - "Avioliitto on hänelle kaikki kaikessa"

17.12.2021 14:15 - Roy Kokkonen

Prinssi Harryn kerrotaan ottaneen etäisyyttä vanhaan kaveripiiriinsä.

Olympialegenda Usain Bolt oli hyvä ystävä prinssi Harryn kanssa. Tuoreessa haastattelussa Bolt kertoo, että viime aikoina hän ei kuitenkaan ole ollut tekemisissä prinssin kanssa. 

He ystävystyivät vuonna 2012, kun prinssi Harry oli vierailulla Jamaikalla. Tuolloin Harry voitti Boltin leikkimielisessä pikajuoksukisassa ottamalla varaslähdön.

Kun prinssi Harry oli menossa naimisiin, lehdistössä kerrottiin, että Bolt tarjoutui järjestämään prinssille polttarit. 

- En järjestänyt, Bolt kertoo The Sunille.

- Luulen, että hän muuttui vakavaksi hyvin nopeasti. Avioliitto on hänelle kaikki kaikessa, joten hän on jättänyt sen elämän taakseen. En ole puhunut hänelle hetkeen, mutta haluaisin vielä olla yhteyksissä, hän kertoo.

Brittilehdistö on uutisoinut, että Harry pisti kaveripiirinsä uusiksi muutettuaan Yhdysvaltoihin vuonna 2020. On kerrottu, että hän ei ole enää yhteydessä vanhoihin opiskelukavereihinsa tai armeijauran aikaisiin palvelustovereihin.

Vielä neljä vuotta sitten Bolt kertoi, että suunnitelmissa oli peräti kolmet polttarit Harryn pään menoksi.

- Ajatuksena on pitää yhdet Kingstonissa, yhdet Las Vegasissa ja yhdet Lontoossa. Tiedän, että se on paljon pyydetty, mutta ne ovat hänen viimeiset iltansa vapaudessa. Aion soittaa Meghanille ja pitää huolta, että hän pääsee joka kerta turvallisesti kotiin, Bolt kertoi tuolloin.

 Lue myös: Prinssi Williamin ja Kate Middletonin perheen joulukuva hurmaa rentoudellaan - katso

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat