Kuva: AOP

Synkempää Batmania inspiroi edesmennyt muusikkolegenda: 'Pattinsonissa on molemmat puolet'

20.12.2021 22:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa ensi vuonna.

Robert Pattinson, 35, tekee debyyttinsä Batmanina ensi keväänä ensi-iltansa saavassa Batman-elokuvassa. 

Tulevassa elokuvassa ikoninen hahmo nähdään huomattavasti edeltäjiään erilaisessa, paljon synkemmässä muodossa. Elokuvan käsikirjoittajana ja ohjaajana toimiva Matt Reeves kertoo tuoreessa haastattelussa, että Pattinsonin esittämää Batmania inspiroi edesmennyt Nirvana-muusikko Kurt Cobain.

Reevesin mukaan hän kuuntelee usein musiikkia kirjoittaessaan. Uutta Batmania luodessaan hän kuunteli Nirvanan legendaarista Something in the Way -kappaletta, jota kuultiin myös elokuvan ensimmäisessä trailerissa.

- Kun kirjoitin elokuvan ensimmäistä kohtausta, laitoin Something in the Way -kappaleen soimaan. Sillä hetkellä mieleeni tuli, että sen sijaan että tekisimme Bruce Waynesta aiemmin näkemämme "Playboy-version", tekisimme suuren tragedian läpikäyneen Waynen, josta on tullut erakko, hän kertoo.

- Joten kävin keskusteluja ohjaaja Gus Van Santin kanssa ja päädyimme siihen, että tämä fiktiivinen versio Kurt Cobainista olisi tällaisessa rappeutuvassa kartanossa.

Reevesin mukaan Pattinson herätti hänen mielenkiintonsa etenkin elokuvassa Good Time, jossa hänen mukaansa Pattinsonin vahvuudet pääsivät upeasti esille.

- Siinä elokuvassa katsoja saattoi todellakin tuntea hänen haavoittuvuutensa ja epätoivonsa, mutta myös hänen voimansa. 

- Minusta se oli loistava sekoitus. Hänellä on myös se, Kurt Cobain -juttu. Hän näyttää rock-tähdeltä, mutta samaan aikaan hänestä tulee erakkofiilis.

Vaikka elokuvaa ei ole vielä julkaistu, on Pattinson ehtinyt jo saada runsaasti hehkutusta roolistaan. Lokakuussa julkaistu tiiseri muun muassa sai monet vakuuttumaan siitä, että hän on paras kyseiseen rooliin.

Tämä kuuden sekunnin mittainen pätkä sisältää noin kymmenen sanan verran Pattinsonin puhetta, mutta jo se on riittänyt vakuuttamaan ihmiset siitä, että miehen valinta rooliin on ollut erittäin onnistunut veto.

"Robert Pattinsonin ääni on täydellinen."

"Pattinsonin ääni tässä uudessa tiiseri, täydellinen. Innostukseni tätä elokuvaa kohtana vain kasvaa ja kasvaa."

Tiiserin näet alta. 

Elokuva on viivästynyt moneen otteeseen koronapandemian vuoksi. Muun muassa päätähti Pattinson sai koronavirustartunnan syyskuusssa.

Tulevan elokuvan trailerin pääset katsomaan alta.

Lue myös: Ohjaaja on ajanut Batman-tähti Robert Pattinsonin murtumispisteeseen - "Hän ei osaa lopettaa"

Lue myös: Robert Pattinsonin rooli Batmanina kerää ylistystä: "Hänen muodonmuutoksensa on käsittämätön"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat