Kuva: AOP

Ohjaaja on ajanut Batman-tähti Robert Pattinsonin murtumispisteeseen - "Hän ei osaa lopettaa"

30.12.2020 11:15 - Roy Kokkonen

The Batman -elokuvan kuvaaminen on ollut uuvuttavaa, kertoo sisäpiirilähde.

Twilight-elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijä Robert Pattinson, 34, tähdittää tulevaa The Batman -elokuvaa, jonka ohjaa Matt Reeves. Kuten lähes kaikki tänä vuonna kuvatut elokuvat, myös Batman on kärsinyt koronapandemian aiheuttamista viivästyksistä. 

Brittitabloidi The Sunin sisäpiirilähteen mukaan "kontrollifriikki" Reeves on ajanut Pattinsonin murtumispisteeseen perfektionistisella otteellaan.

- Kuvaaminen on ollut uuvuttava prosessi, erityisesti Robertille, koska Matt on niin perfektionisti, lähde kertoo lehdelle.

Lähteen mukaan Reeves on vaatinut joidenkin kohtausten kohdalla uusintaottoja jopa 50 kertaa. Urakasta tekee haastavan raskas ja hiostava Batman-puku, jota Pattinson käyttää elokuvassa.

- Hän vaatii kohtausten ottamista uudelleen ja uudelleen sekä upouttuu pieniin yksityiskohtiin. Joskus tuntuu siltä, että hän ei osaa lopettaa.

Robert Pattinson elokuvan kuvauksissa lokakuussa 2020. (kuva: AOP)

Paineet elokuvan valmistumiseksi ja lisäviivytysten välttämiseksi ovat kovat, sillä elokuvan julkaisua ollaan jouduttu lykkäämään viidellä kuukaudella marraskuulle 2022.

Tuotantokustannukset ovat ylittäneet jo 90 miljoonaa euroa, joten paine elokuvan menestykselle on kova. Kyseessä on ensimmäinen elokuva kymmeneen vuoteen, jossa Batman on päähahmo, joten ohjaaja Reeves ei halua tuottaa faneille pettymystä.

Pattinsonin lisäksi tulevaa elokuvaa tähdittää Zoe Kravitz ja Colin Farrel. Pattinson valittiin rooliin toukokuussa 2019, kun edellisissä DC Extended Universe -elokuvissa Lepakkomiestä näytellyt Ben Affleck vetäytyi roolista.

Reeves on ohjannut aiemmin muun muassa elokuvat Cloverfield, Apinoiden planeetan vallankumous ja Sota apinoiden planeetasta.

Lue myös: Colin Farrell tunnistamattomana uudessa roolissaan: "Paras maskeeraus, jonka olen nähnyt"

Lue myös: Robert Pattinson sai käytännöllisen vinkin Batman-roolia varten: 'Varmista, että voit pissata'

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat