Kuva: AOP / Pasi Murto

Heidi Sohlbergin kihlattu on kerännyt vertailuja maailmankuuluun rokkariin - "En edes tajunnut"

24.12.2021 10:15 - Iiro Myllymäki

Sohlbergin kihlattua nimitetään nyt somessa leikkimielisesti Bonoksi.

Juontaja ja vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg, 40, meni kihloihin syyskuun lopussa. Sohlberg on pitänyt kihlattunsa yksityisyyden salassa, vaikka onkin jakanut parista muutamat hellät yhteiskuvat Instagram-tililleen.  

- Hän ei ole julkisuudenhenkilö. Ainakin tällä hetkellä mennään näin, Sohlberg sanoo Voice.fi:n haastattelussa.

Somessa mies on leikkimielisesti tituleerattu ”Bonoksi” U2-yhtyeen keulakuvan mukaan. Sohlberg ei ollut tajunnut yhdennäköisyyttä ennen kuin siitä alettiin sosiaalisessa mediassa huomautella ensimmäisen yhteiskuvan julkaisun jälkeen.

- En edes tajunnut sitä ollenkaan, kun kuvan laitoin. Sitten tuli tosi paljon viestejä, että ei vitsit tuohan on ihan kuin Bono. Onhan heissä varmasti vähän samaa, Sohlberg sanoo.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

U2:n Bono (kuva: AOP)

Sohlberg ei halua kertoa tarkkaan, milloin pariskunta alkoi seurustella, mutta sanoo sen tapahtuneen ”kevään kesän aikana”. Hän kertoo tutustuneensa mieheensä yhteisten ystävien kautta. Suhde joutui melko pian kihloihin menon jälkeen testiin, kun parin välille tuli roimasti välimatkaa. Sohlberg lähti Argentiinan viidakkoon kuvaamaan uutta Olen julkkis… Päästäkää minut pois -reality-ohjelmaa.

- Se teki parisuhteelle ihan hyvää. Suhteen alussa ollaan tosi tiiviisti yhdessä. Tämä oli testi, mitä suhteelle tapahtuu, jos ollaan pitkään erossa. Se teki hyvää molemmille, Sohlberg sanoo.

Kuvausreissun jälkeen Sohlberg on osannut entistä paremmin arvostaa yhdessä kihlattunsa kanssa viettämäänsä aikaa.

- Luulen, että se välimatka buustasi rakkautta entisestään.

Pääset kuuntelemaan Heidi Sohlbergin ja neljän muun Olen julkkis… Päästäkää minut pois -kilpailijan haastattelut alta tai Podplaysta.

Lue myös: Esko Eerikäinen kieltäytyi neljä kertaa kutsusta uutuusrealityyn - "Pelotti tosi paljon"

Lue myös: Pekka Haavisto varoitteli Antonio Floresia lähtemästä mukaan uutuusohjelmaan - Flores paljastaa syyt

Kilpailut

Uusimmat