Kuva: AOP

Spider-Man-fanit raivostuivat Kim Kardashianille - "Röyhkeää toimintaa"

30.12.2021 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kardashianin vuoksi monet ovat nyt tietoisia uutuuselokuvan juonenkäänteistä.

Uusin Marvel-universumin elokuva Spider Man: No Way Home on ollut valtava menestys. Elokuva on tuottanut maailmanlaajuisesti yli miljardi dollaria sekä tehnyt historiaa avausviikonloppunaan.

Kim Kardashian, 41, on nyt suututtanut Marvel-fanit ympäri maapallon. Kardashian nimittäin jakoi Instagram Stories -sivullaan hänen reaktioitaan elokuvasta, missä samalla paljastui leffan juonenkäänteitä. Lopuksi Kardashian oli jakanut kuvan vielä elokuvan lopusta.

Varsinkin Twitterissä Kardashianin julkaisuja on kritisoitu kovasti.

"Yritin varjella itseäni uutisilta ja Spider-Man-aiheisilta somekanavilta, koska olen vasta huomenna menossa katsomaan elokuvan. Eiköhän Kardashian sitten julkaise helvetin ison spoilerin Instagramissaan...", kirjoitti eräs.

"Kardashianilla on yli 270 miljoonaa Instagram-seuraajaa ja nyt heille kaikille on kerrottu elokuvan juoni. Kuinkakohan montaa naurattaa?" kommentoi toinen.

"Mitäköhän Marvel pitää siitä, että Kardashian spoilasi elokuvaa?" pohti kolmas.

"Röyhkeää ja ajattelematonta toimintaa Kimiltä", twiittasi neljäs.

Kardashan lopulta poisti kaikki julkaisut.

Spider-Man: No Way Homessa Peter Parker (Spider-Man) ei pysty enää erottamaan normaalia elämäänsä supersankarielämästään ja tämä aiheuttaa haasteita. Lopulta Parkerin on pyydettävä apua Doctor Strangelta, mutta tilanteet muuttuvatkin paljon huonompaan suuntaan.

Lue myös: Uusi Spider-Man elokuva teki historiaa - valtava menestys lippukassoilla

Lue myös: Spider-man-tähti Tom Holland tykkäsi seksitutkimuksesta - fanit innostuivat

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat