Kuva: AOP

Uudessa Spider-Man-elokuvassa nähdään hetki, jonka vuoksi näyttelijä halusi palata supersankariksi

10.01.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jättimenestyneen Spider Man: No Way Home -elokuvan juonenkäänne yhdistää monet Marvel-universumit.

Juttu sisältää juonipaljastuksia Spider-Man: No Way Home -elokuvasta.

Uusin Marvel-universumin elokuva Spider Man: No Way Home on ollut valtava menestys. Elokuva on tuottanut maailmanlaajuisesti yli miljardi dollaria sekä tehnyt historiaa avausviikonloppunaan.

Elokuvassa nähdään varsin erikoinen juonenkäänne, sillä Tom Hollandin näyttelemä Spider-Man kohtaa universumien yhdistymisen vuoksi aikaisemmista elokuvista tutut Spider-Manit, joiden näyttelijöinä toimivat Andrew Garfield sekä Tobey Maguire

Spider Man: No Way Home -elokuvassa nähdään myös koskettava kohtaus, jossa Hollandin supersankari ei onnistu pelastamaan rakkautensa kohdetta MJ:tä (Zendaya). MJ putoaa korkeasta rakennuksesta, ja kun Spider-Man on hyppäämässä hänen peräänsä, estää eräs pahiksista pelastusyrityksen. Lopulta Garfieldin esittämä Spider-Man hyppää MJ:n perään ja onnistuu pelastamaan tämän. Samankaltainen kohtaus nähtiin vuoden 2014 leffassa The Amazing Spider-Man 2, jossa Spider-Manin naisystävä Gwen Stacy (Emma Stone) putosi ja Spider-Man epäonnisti pelastusyrityksessään.

Kohtauksen vuoksi Garfield innostui paluusta Marvel-maailmaan.

- Minun Spider-Man sai siis pelastaa hänen "pikkuveljensä" romanttisen parisuhteen ja parantaa samalla omat traumansa. Se, että MJ ei kokenut samaa kohtaloa kuin Gwen, on äärettömän kaunis hetki, Garfield kertoi Variety-julkaisulle.

- Tuo koko hetki oikeastaan oli se, mikä minut sai innostumaan paluusta Spider-Man-universumiin, Garfield jatkoi.

Spider-Man: No Way Homessa Peter Parker (Spider-Man) ei pysty enää erottamaan normaalia elämäänsä supersankarielämästään ja tämä aiheuttaa haasteita. Lopulta Parkerin on pyydettävä apua Doctor Strangelta, mutta tilanteet muuttuvatkin paljon huonompaan suuntaan

Lue myös: Spider-Man-fanit raivostuivat Kim Kardashianille - "Röyhkeää toimintaa"

Lue myös: Spider-man-tähti Tom Holland tykkäsi seksitutkimuksesta - fanit innostuivat

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat