Kuva: AOP

MTV: Aku Hirviniemi muistelee, miten megasuosio vaihtui uupumukseen: "Olin nuori ja nälkäinen"

12.01.2022 12:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Aku Hirviniemi osaa nykyään olla työkeikkojen suhteen valikoivampi.

Näyttelijä Aku Hirviniemi, 38, on saanut toteuttaa unelma-ammattiaan, mutta se on ajanut hänet myös kamppailemaan työuupumuksen kanssa. Hirviniemi muistelee MTV:llä Viiden jälkeen -ohjelmassa aikaa, jolloin työtaakka paisui liian suureksi.

Hirviniemi nousi suursuosioon Putouksesta ja sen jälkeen töille ei juuri näkynyt loppua. Tosin Hirviniemi myös tarttui silloin jokaiseen tarjottuun keikkaan. Nykyään hän on töiden suhteen valikoivampi.

- Minulla oli ajatus, että kaikki keikat on tehtävä. Ajattelin, ettei minua kysytä enää mihinkään, jos en tee kaikkea. Nykyään less is more, näyttelijä kertoo MTV:lle.

Hirviniemi muistaa olleensa uransa alkutaipaleella ja nälkäisyys uran suhteen ajoi hänet tahkoamaan minkä kerkesi.

- Kun olin nuori ja nälkäinen, tuli otettua kaikki keikat ja roolit vastaan. Hybristä seuraa depris, Hirviniemi tiivistää Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Näyttelijä kertoo, että on sittemmin osannut rauhoittaa tahtia ja pystyy nauttimaan työstään. Urasta ulkomailla hän ei haaveile, sillä Suomessa häntä pitelevät muun muassa lapset.

- Olen todella tyytyväinen ja kiitollinen, että saan tehdä tätä työtä. En tähtää kovin kauaksi, koska minulla on kaksi lasta ja asioita täällä hoidettavana, näyttelijä kuvailee samaisessa haastattelussa.

Hirviniemi nähdään seuraavaksi juontamassa uutuusohjelmaa Olen julkkis... Päästäkää minut pois!

Lue myös: Aku Hirviniemen suuri unelma toteutui hänestä liian helposti: 'Onhan se vähän vinksahtaneesti vaikuttanut käsitykseen itsestäni'

Lue myös: Helmi-Leena Nummela kertoo uupumisestaan salikuvan yhteydessä: "Kaikki meni jotenkin yli"

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat