Kuva: AOP

Julia Fox kommentoi salaliittoteorioita hänen ja Kanye Westin suhteesta - "Pelkkää rakkautta"

16.01.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kanye West ja Julia Fox ovat viihtyneet viime aikoina usein yhdessä. Fanit ovat uskoneet, että parin suhde on tarkasti suunniteltu julkisuustemppu.

Räppäri Kanye West, 44, ja näyttelijä Julia Fox, 31, ovat viihtyneet viime aikoina yhdessä ja päätyneet suhdehuhujen keskelle.

Monet fanit ovat uskoneet, että Westin ja Foxin suhde on tarkasti suunniteltu julkisuustemppu, sillä Foxilla on yhteistä historiaa sekä Kim Kardashianin poikaystävän Pete Davidsonin että Kim Kardashianin alusvaatemerkin kanssa. Fox on poseerannut Davidsonin kanssa Paper Magazinen kuvauksissa ja mainostanut Kardashianin Skims-alusvaatemerkkiä sosiaalisessa mediassa.

Foxilta kysyttiin suhteesta Forbidden Fruits -podcastissa ja näyttelijä kommentoi samalla salaliittoteorioita.

- Tämä on pelkkää rakkautta eikä mitään niin vakavaa. On tosin hauskaa nähdä ihmisten salaliittoteorioita. Peten kanssa esimerkiksi esitimme Barbie-nukkeja ja se oli mahtavaa, Fox sanoo.

- Valitettavasti olemme kuitenkin kaikki yhteydessä jossain määrin. Tiedättekö miksi? Olemme kaikki taiteilijoita, Fox jatkoi.

Kanye West meni naimisiin Kim Kardashianin kanssa vuonna 2014. Kardashian haki avioeroa viime vuoden alussa seitsemän aviovuoden jälkeen. 

Lue myös: Kanye Westin deitti on Kardashian-fani - "Halusin, että he olisivat minun perheeni"

Lue myös: Tapailevatko Kanye West ja näyttelijä Julia Fox? Fox kommentoi huhuja kolmella sanalla

Lue myös: Kanye Westin deittikumppanilla Julia Foxilla ja Kim Kardashianilla on yllättävä yhteys

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat