Kuva: Niko Tiainen

Radion aamujuontajat kuvasivat kuuman poikakalenterin - "Mitä enemmän öljyä, sen parempi!"

19.01.2022 18:15 - Iiro Myllymäki

Cityn Aamun Jere Jääskeläinen ja Samuel Nyman poseeraavat kalenterikuvissa malli Erika Heliniltä saatujen vinkkien mukaisesti.

Radio Cityn aamujuontajat Jere Jääskeläinen ja Samuel Nyman kuvasivat oman poikakalenterinsa viime marraskuussa, ja kalenteri on nyt tullut painosta. Kaksikko sai vinkkejä seksikkäisiin poseerauksiin malli Erika Heliniltä, jonka oma kalenteri koristi Radio Cityn studiota viime vuonna.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

(kuva: Niko Tiainen)

Nyman oli järjestänyt kalenterikuvaukset yllätyksenä Jääskeläiselle tämän syntymäpäivän kunniaksi. Jääskeläinen kertoo Voice.fi:lle olleensa heti täysillä mukana, kun sai tietää yllätyksestä.

- Rupesin ensin vain nauramaan, koska mielestäni se oli niin älyttömän hyvä ja yllättävä idea. Kuvat otettiin heti lähetyksemme jälkeen. Tykkään yllätyksistä ja olen heti tällaisissa mukana. Ja hyvä vain, että oli ylläri, koska muuten olisin varmaan yrittänyt vetää jotain nesteenpoistokuuria edeltävät päivät, Jääskeläinen sanoo.

Poikakalenterikuvat on ottanut Niko Tiainen.

Kuvien ottaminen oli Jääskeläiselle erikoinen, mutta hauska kokemus.

- Harvoin tulee oltua öljyttynä kalsareissa kameran edessä. Eniten siinä jännitti, meneekö jollain työkaverilla lounas väärään kurkkuun, kun näkee meidät pelkissä munakuppikalsareissa. Osalla kyllä meni, Jääskeläinen naureskelee.

(kuva: Niko Tiainen)

Jääskeläinen ja Nyman saivat ennen kuvauksia lähetyksessään vinkkejä Erika Heliniltä kuvien ottamiseen. Nainen vinkkasi muun muassa, että iho näyttää kuvissa paremmalta öljyttynä, ja miehet tekivät työtä käskettyä.

- Siitä lähdin, että mitä enemmän öljyä, sen parempi. Erikan vinkeistä oli iso apu. Hän kertoi, miten tehdä syntisen seksikkäitä ilmeitä, sellaisia puolituimia ja tuhmia. En tiedä, miten onnistuimme, mutta yritys oli kyllä kova! Jääskeläinen sanoo.

Toistaiseksi kalenteri on mahdollista saada itselleen vain Radio Cityn järjestämistä kilpailuista. Jääskeläinen tosin kertoo, että monet ovat kyselleet, onko kalenteria mahdollista ostaa itselleen, joten toisen painoksen ottaminen on ainakin mallien itsensä toiveissa.  

Voice.fi ja Radio City kuuluvat Bauer Mediaan.

Lue myös: Erika Helin antoi radiojuontajalle vinkit sensuelliin poseeraukseen - katso kuvat lopputuloksesta

Lue myös: Radio Cityn toimitukseen tilattiin Erika Helinin tyttökalenteri - paketissa oli jotain ihan muuta

Kilpailut

Uusimmat