Kuva: AOP

Game of Thronesin Peter Dinklage tyrmää Lumikki ja seitsemän kääpiötä -uusintaversion

25.01.2022 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Lyhytkasvuinen Dinklage ihmettelee, miksi "taantumuksellinen" tarina kerrotaan uudelleen.

Game of Thrones -näyttelijä Peter Dinklage, 52, on tyrmännyt Disneyn tulevan uusintaversioinnin Lumikki ja seitsemän kääpiötä -klassikosta. Lyhytkasvuinen Dinklage ihmettelee, miksi Disney tekee ”taantumuksellisen” tarinan uudelleen.

Mies kertoi ajatuksistaan WTF with Marc Maron -podcastissa. Hän nosti esiin, että Disney pyrkii esittämään itsensä edistyksellisenä pestaamalla latinalaisamerikkalaisen Rachel Zeglerin Lumikin rooliin.

- Mutta se on edelleen Lumikki ja seitsemän kääpiötä. Miettikääpä vähän, mitä oikein teette. Se ei käy minulle järkeen, Dinklage sanoo.

- Olette edistyksellisiä yhdessä asiassa, mutta silti kerrotte tuon helvetin taantumuksellisen tarinan seitsemästä kääpiöstä, jotka asuvat luolassa. Mitä vittua oikein teette? Dinklage ihmettelee.

Lumikki ja seitsemän kääpiötä on Disneyn rakastettu klassikko vuodelta 1937. (kuva: AOP)

Elokuvan tuotannon on määrä alkaa tänä vuonna Metro-julkaisun mukaan. Zeglerin rinnalla näyttelee muun muassa Gal Gadot, joka on roolitettu pahan kuningattaren rooliin. Variety huomauttaa, että Disney ei ole vielä tiedottanut, nähdäänkö tulevassa Lumikki-elokuvassa samankaltaiset kääpiöhahmot kuin aiemmassa animaatiossa.

Disneyn Lumikki ja seitsemän kääpiötä on rakastettu elokuva vuodelta 1937. Kyseessä oli Disneyn ensimmäinen animoitu kokopitkä elokuva. Elokuvan kertomus perustuu Grimmin veljesten satuun.  

Lue myös: Game of Thrones -tähti kertoo nyt mietteensä Ed Sheeranin kiistellystä cameo-roolista

Lue myös: Pakistanilainen mies näyttää aivan Game Of Thrones -näyttelijältä - huomaatko samannäköisyyden?

Lähteet: Metro, Variety

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat