Kuva: AOP

Game of Thrones -tähti kertoo nyt mietteensä Ed Sheeranin kiistellystä cameo-roolista

30.12.2021 23:15 - Iiro Myllymäki

Ed Sheeran nähtiin pikaisesti sarjan seitsemännellä kaudella.

Game of Thrones -sarjasta tuttu näyttelijä Peter Dinklage, 52, on kertonut mielipiteensä Ed Sheeranin, 30, kiistellystä cameo-roolista suosikkisarjassa. Brittiläinen laulaja-lauluntekijä nähtiin yhdessä kohtauksessa sarjan seitsemännellä kaudella. Sheeran esitti laulavaa sotilasta, joka kohtasi Maisie Williamsin esittämän Arya Starkin.

Dinklage kommentoi julkkisten cameo-esiintymisiä sarjassa The Graham Norton Show -ohjelman vieraana sen jälkeen, kun koomikko Joe Lycett oli kritisoinut Sheeranin valitsemista mukaan.

- Se tapahtui varmaan vain siksi, että halusimme mukaan rocktähtiä. Monet noista sopimuksista tehtiin varmaan pubissa, ja sitten kun he saapuivat kuvauksiin, mietittiin, että voi ei, nyt meidän pitää kirjoittaa kohtaus heille, Dinklage sanoi.

Peter Dinklage (kuva: AOP)

Ed Sheeranin esiintyminen sarjassa keräsi aikanaan paljon kritiikkiä, sillä monen kommentoijan mielestä miehen ottaminen mukaan oli tarpeetonta ja vei pois sarjan fantasiaelementtiä. Sheeran on hiljattain kommentoinut rooliaan ja sanonut, ettei odottanut siitä niin paljon kritiikkiä kuin sai.

- Kyllähän kaikki menisivät mukaan, jos heitä pyydettäisiin. Olin sarjan fani, ja minua pyydettiin mukaan. En odottanut niin suurta kritiikkimäärää. Aion olla varovaisempi, kun minulle tarjotaan cameo-rooleja tulevaisuudessa, Sheeran kommentoi.

Sheeranin lisäksi Game of Thronesissa nähtiin cameo-rooleissa myös muun muassa ex-jalkapalloilija David Beckham, muusikko Chris Stapleton ja amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Aaron Rodgers.

Lue myös: Ed Sheeran esiintyi uudessa Game of Thrones -jaksossa - sarjan fanit lyttäsivät

Lue myös: Ed Sheeran jakoi sydäntä särkevän tarinan kappaleensa takaa - omistettu kuolleelle ystävälle

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat