Kuva: AOP

Bruce Dickinson jännittää ennen Iron Maiden -keikkoja - varsinkin kiertueen alussa

28.01.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dickinson kertoo Talk Is Jericho -podcastin haastattelussa, että pitää takahuoneessaan aina vihkoa sanoituksista.

Iron Maiden -laulaja Bruce Dickinson, 63, paljastaa Talk is Jericho -podcastin haastattelussa, että jännittää edelleenkin ennen lavalle astumista, vaikka on ollut yhtyeen keulakuva yli 40 vuotta. Varsinkin kiertueiden ensimmäiset keikat hermostuttavat.

- Kun olemme saaneet tehtyä viisi, kuusi tai seitsemän show'ta, niin sitä pääsee rutiiniin kiinni ja tietää, mitä on tekemässä. Mutta iso pelko, varsinkin laulajalle, on se, kun kävelet lavalle ja avaat suusi ja toivot, että sieltä tulevat oikeat lauseet. Pidän takahuoneessa aina vihkoa sanoituksista mukana. En koskaan katso vihkoa, mutta hermostun, jos minulla ei ole sitä siellä, Dickinson sanoo. 

BBC Radio Scotland -radiokanavan haastattelussa Dickinson kertoi joulukuussa, että jännittää todella paljon myös jokaista sooloesiintymistään. Dickinson kun kiertää myös puhujakeikoilla, joissa kertoo urastaan sekä elämästään.

- Se on totaalisen kauheaa. Lavalla on pieni matto, pieni pöytä, lasi vettä sekä pullo olutta. Minulla on jotain suunnitteluja, mutta myös ajelehdin jokaisen tapahtuman luonteen mukana.

Viime syyskuussa Iron Maiden julkaisi uuden Senjutsu-albumin. Iron Maiden saapuu ensi kesänä Rockfest-tapahtumaan Hyvinkäälle.

Lue myös: Iron Maiden -laulaja Bruce Dickinson jännittää puhujakeikkojaan - "Totaalisen kauheaa"

Lue myös: Mikä on Iron Maidenin aliarvostetuin kappale? Bruce Dickinsonilla on asiasta mielipide

Lue myös: Iron Maiden haluaa soittaa uutuusalbumin kokonaisuudessaan keikoilla

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat