Kuva: AOP

Kim Kardashianin kanssa seksivideolla esiintynyt mies kommentoi Kanye Westin kohuväitettä

28.01.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kanye West ilmoitti muutama päivä sitten, että on saanut haltuunsa Kim Kardashianin ja Ray J:n ennenjulkaisemattomia seksivideoita.

Räppäri Kanye West, 44, väitti muutama päivä sitten, että hän on saanut haltuunsa tietokoneen, joka sisältää ennenjulkaisematonta seksivideomateriaalia Kim Kardashianin ja Ray J:n suhteesta. Vuosituhannen alussa seurustelleet Kardashian ja Ray J päätyivät vuonna 2007 otsikoihin, kun heistä levisi seksivideo, joka on alun perin kuvattu vuonna 2003.

Ensin Kardashianin puhehenkilö tiedotti, että kyseessä on vain matkavideo, joka ei sisällä seksiä, ja Kardashian itse toivoo, että asiasta ei enää puhuttaisi. Nyt myös Ray J kommentoi Westin väitteitä Twitter-sivullaan.

"Tämän täytyy loppua. Minulla on kuitenkin lapsia", Ray J ilmoittaa ja haluaa myös, että seksivideokohut jäävät historiaan. 

Myös Ray J:n tiedottaja ottaa kantaa Westin puheisiin.

- Ray J haluaa keskittyä perheeseensä, yritykseensä sekä uraansa. Hän toivoo Kimille ja Kanyelle kaikkea hyvää eikä halua puhua menneisyydestä. 

Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioeroprosessi alkoi viime vuoden alussa. Tällä hetkellä Kardashian seurustelee koomikko Pete Davidsonin kanssa ja West on taas viihtynyt tiiviisti näyttelijä Julia Foxin seurassa.

Lue myös: Kohupari Kanye West ja Julia Fox poseerasivat yhdessä punaisella matolla - kuvat

Lue myös: Kim Kardashianista on olemassa toinenkin seksivideo, väitti Kanye West - nyt Kardashian vastaa

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat