Kuva: All Over Press

Kim Kardashianista on olemassa toinenkin seksivideo, väitti Kanye West - nyt Kardashian vastaa

26.01.2022 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Vuonna 2007 Kardashianista ja hänen senaikaisesta poikaystävästään Ray J:stä levisi seksivideo. Nyt Kanye West väittää, että on saanut haltuunsa lisää materiaalia.

Räppäri Kanye Westistä, 44, julkaistiin tiistaina video, jossa hän istuu Jason Leen haastattelussa. Varsinkin yksi kohta haastattelusta herätti pientä kohua.

West nimittäin väitti, että hän on saanut haltuunsa tietokoneen, joka sisältää julkaisematonta seksivideomateriaalia Kim Kardashianin ja Ray J:n suhteesta. Kardashian ja Ray J päätyivät vuonna 2007 otsikoihin, kun heistä levisi seksivideo, joka on alun perin kuvattu vuonna 2003.

Kardashianin puhehenkilö kuitenkin tyrmää väitteet ja sanoo, että toista seksivideota ei ole olemassa.

- Videolla ei ole seksiä, vaan ainoastaan materiaalia lentokoneesta, yökerhosta sekä ravintolasta. Kim on varma, että toista seksivideota ei ole. 20 vuoden jälkeen hän todellakin toivoisi, että asia unohdettaisiin ja ihmiset siirtyisivät eteenpäin, puhehenkilö tiedottaa People-julkaisulle.

Kim Kardashian haki Kanye Westistä eroa viime vuoden alussa. Westille eron hyväksyminen on ollut vaikeaa, sillä mies on esimerkiksi edelleen kutsunut Kardashiania vaimokseen ja anellut tätä takaisin kesken keikkansa.

Nykyään Kim Kardashian seurustelee koomikko Pete Davidsonin kanssa. West on taas viihtynyt tiiviisti näyttelijä Julia Foxin seurassa.

Lue myös: Kanye West uhkailee uudessa kappaleessaan Kim Kardashianin poikaystävää

Lue myös: Kanye West uhkailee uudessa kappaleessaan Kim Kardashianin poikaystävää

Lue myös: Lähde: Pete Davidson on kuullut Kanye Westin uhkailusta - "Pete ei halua tapella"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat