Kuva: All Over Press

Zoe Saldana paljastaa, että Marvel-rooli on välillä kivulias - "Hieman katkeransuloista"

02.02.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Saldana esittää Marvel-universumissa Gamoraa, joka on tuttu muun muassa Guardians of the Galaxy -elokuvista.

Näyttelijä Zoe Saldana, 43, esittää Marvel-universumissa, eli muun muassa Avengers- ja Guardians Of The Galaxy -elokuvissa, Gamora-nimistä hahmoa.

Jokaisena kuvausaamuna Gamora-maskeeraus vie Saldanalta tunteja. Kun maski poistetaan työpäivän päätteeksi, kertoo Saldana sen olevan kivuliasta.

- Koko prosessi vie noin 40 minuuttia, että saan kaikki meikit ja maskit ihostani irti. Mitä pidempää ne ovat ihollani, sitä enemmän ne jäävät kiinni, Saldana kertoo Hollywood Life -julkaisun haastattelussa.

Tämän jälkeen Saldana käyttää erilaisia ihonhoitotuotteita, jotta viimeisetkin maskijäänteet lähtevät ihohuokosista.

- Lopulta menen kotiin, otan kuuman kylvyn, nukun ja herään aamulla tekemään saman prosessin uudelleen, näyttelijä jatkaa.

Saldana sanoo, että ei voi muuttaa maskeeraustyyliä, sillä parempaa keinoa ei ole keksitty. Hän kuitenkin haluaa "uhrautua", jotta pääsee tekemään uskomattomia elokuvia.

- Se on hieman katkeransuloista, koska se tekee kipeää, mutta elokuvat ovat uskomattomia. Ehkä olen aamuisin vähän äreä, mutta kerromme mahtavia tarinoita, mahtavia vitsejä ja työskentelen uskomattomassa ilmapiirissä.

Tällä hetkellä Zoe Saldana ja monet muut Marvel-tähdet ovat kuvaamassa Guardians Of The Galaxy 3 -elokuvaa, joka julkaistaan vuonna 2023.

Saldanan esittämä Gamora-hahmo Marvel-universumissa. (kuva: AOP / Disney)

Lue myös: Tiesitkö? Eräs näyttelijä on tähdittänyt molempia maailman suosituimpia elokuvia

Lue myös: Näyttelijä Zoe Saldana julkaisi kirjoituksen, jonka sanoma jokaisen tulisi muistaa - katso

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat