Kuva: AOP

Julia Fox ei ole murtunut erottuaan Kanye Westistä - "Olen itkenyt viimeksi vuonna 1997"

15.02.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä kommentoi ivallisesti otsikkoa, jossa hänen väitetään tulleen kuvatuksi itkuisena.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Räppäri Kanye Westistä, 44, eronnut näyttelijä Julia Fox, 32, on kommentoinut sosiaalisessa mediassa huhuja, joiden mukaan hän olisi musertunut erosta. Pari päätyi eroon tapailtuaan toisiaan hieman yli kuukauden ajan.

Fox kommentoi ivallisesti Daily Mailin otsikkoa, jossa naisen väitettiin tulleen kuvatuksi kyyneleet silmissään Los Angelesin lentokentällä eron jälkeen. Fox otti kantaa asiaan sittemmin poistamassaan Instagram-tarinassa. Nainen tyrmäsi väitteet siitä, että olisi itkenyt eron takia.

”Olen itkenyt viimeksi vuonna 1997, enkä todellakaan itkisi tämän takia. Olen pikemminkin nauranut enemmän kuin ennen. Jos näytin kamalalta, se johtuu siitä, että saavuin terminaali 1:een ja juoksin terminaali 7:ään, koska olin myöhässä koneesta”, Fox kirjoitti Independentin mukaan.

Julia Fox ja Kanye West kuvattiin monesti yhdessä lyhyen suhteen aikana. (kuva: AOP)

Nainen päätti tekstinsä lauseeseen, jonka voi tulkita sivallukseksi Westiä kohtaan.

”Olin menossa tapaamaan poikaani ja isääni, eli ainoita miehiä, joilla on minulle väliä”, Fox kirjoitti.

Foxin ja Westin romanssi alkoi, kun kaksikko tapasi uudenvuodenaattona. Kaksikko edusti sittemmin yhdessä esimerkiksi Pariisin muotiviikoilla ja jakoi myös julkisia hellyydenosoituksia. West on herättänyt viime aikoina paljon huomiota Instagram-käytöksellään. Mies on muun muassa haukkunut ex-vaimonsa Kim Kardashianin, 41, nykyistä poikaystävää Pete Davidsonia, 28, ja toivonut avoimesti perheensä yhdistymistä. Westin impulsiivisen Instagram-käytöksen on epäilty olevan yksi syy Foxin ja räppärin eroon. Lähde kertoo E! Newsille, että myös välimatka asetti haasteita suhteeseen. West asuu Los Angelesissa, kun taas Fox pitää majaa New Yorkissa. Foxin edustaja on kommentoinut, että kaksikko jää eron jälkeen ystävällisiin väleihin keskenään.

Lue myös: Nyt se on virallista - Kanye West ja Julia Fox eivät ole enää yhdessä

Lue myös: Kopioiko Julia Fox Kim Kardashianin tyylin? Kanye Westin tyttöystävä vastaa syytöksiin

Lähteet: Independent, E! News

Kilpailut

Uusimmat