Kuva: AOP

Cynthia Nixon tyrmää katsojien kritiikin Mirandan hahmosta And Just Like Thatissa: "Hän on rohkea"

17.02.2022 14:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Sinkkuelämää-jatko-osaan ollaan sekä ihastuttu, että ärsyynnytty.

Sinkkuelämää -ja And Just Like That -sarjoissa Mirandana ihastuttanut Cynthia Nixon, 55, on saanut myös paljon kritiikkiä hahmostaan. Monet katsojat eivät ole tuntuneet sulattavan, että jatko-osassa Mirandan hahmo kasvaa, kehittyy ja muuttuu.

Nixon itse näkee kritiikin kummallisena, hänestä Mirandan elämänasenne on ihailtava.

- Minusta se on outo reaktio. Ensinnäkin, ajattelen, että Miranda on rohkea. Ajattelen hänen rynnistävän eteenpäin. Hän ei tiedä tarkkaan, minne on menossa, mutta tietää, että hänen on mentävä johonkin, näyttelijä kuvailee.

Alkuperäisessä sarjassa Miranda totuttiin näkemään kovasti töitä tekevänä, lyhytpinnaisena suorittajana. Jatko-osassa hän yllättäen kuitenkin irtisanoo työnsä lakifirmassa ryhtyäkseen hyväntekeväisyystyöhön.

Toinen katsojissa hämmennystä aiheuttanut käänne oli Mirandan jättämä aviomies Steve ja uusi suhde naisen kanssa. Nixon itse vaati, että sarjan representaation on moninaistuttava. Alkuperäisessä Sinkkuelämää-sarjassa nähtiin pelkästään valkoisia heterohahmoja, joten oli Nixonista jo aikakin, että sarjaa ravistellaan hieman. 

- Ajattelen, että olemme aina, vanhassa ohjelmassa ja uudessa, olemme aina olleet ohjelma, joka puskee rajoja. Minusta on oikein, että toimimme historiamme mukaan, Nixon kuvailee.

Lue myös: Sinkkuelämää-tähdelle ei suostuttu myymään kaupassa karkkia, ettei hän lihoisi: "Hyvin stressaavaa"

Lue myös: Toinenkin Sinkkuelämää-nelikosta oli kieltäytyä jatko-osasta: "Todella ajattelin, etten aio tehdä sitä"

Lue myös: Sinkkuelämää-paluun saama kommentointi järkyttää tähtinäyttelijää: "Se oli shokki"

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat