Kuva: AOP

Toinenkin Sinkkuelämää-nelikosta oli kieltäytyä jatko-osasta: "Todella ajattelin, etten aio tehdä sitä"

29.12.2021 22:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

And Just Like That julkaistiin joulukuussa 2021.

Sinkkuelämää-sarjan odotettua jatko-osaa And Just Like That tähdittävät Kim Cattrallia, 65, lukuun ottamatta kaikki kolme alkuperäistä näyttelijää, Sarah Jessica Parker, 56, Cynthia Nixon, 55, ja Kristin Davis, 56. Oli kuitenkin hyvin vähällä, ettei myös Nixon kieltäytynyt rooliinsa palaamisesta. Hän kertoo olleensa melko varma, että tulisi torjumaan tarjouksen.

- Se oli hyvin vaikea päätös. Todella ajattelin, etten aio tehdä sitä, Nixon muistelee.

Hänen syynsä päätöksen takana olivat painavia. Nixon sanelikin ehdoksi, että jatko-osassa moninaisuus täytyisi näkyä huomattavan paljon alkuperäistä sarjaa enemmän, jotta hän lähtisi mukaan. Nixon kertoo kuitenkin, että keskusteltuaan jatko-osan käsikirjoittajan ja näyttelijäkollegoidensa kanssa hän vakuuttui, että jatko-osassa moninaisuus huomioidaan paremmin.

- Olin hyvin vastahakoinen. Mutta mitä enemmän keskustelin Sarah Jessican, Michael Patrick Kingin ja Kristinin kanssa asioista, joita ilman en voisi palata - todellisesta muutoksesta moninaisuuden suhteen, he olivat mukana, Nixon kuvailee.

Mukaan sarjaan astuu jatko-osassa seksuaalisuudeltaan, sukupuoleltaan ja etnisyydeltään moninaisempia hahmoja, joten sarja ottaa vihdoin edistysaskeleen asiassa, jossa se on aiemmin kerännyt paljon kritiikkiä.

- Olin äimistynyt, miten kovasti kaikki kuuntelivat, Nixon kuvailee, kuinka tosissaan hänen huolensa otettiin jatko-osaa tehdessä.

And Just Like That julkaistiin joulukuussa 2021 HBO Max -suoratoistopalvelussa.

Lue myös: Sinkkuelämää-tähdet rikkovat pitkän hiljaisuuden ja kommentoivat vihdoin Chris Nothin raiskauskohua

Lue myös: Sinkkuelämää-paluun saama kommentointi järkyttää tähtinäyttelijää: "Se oli shokki"

Lue myös: Sinkkuelämää-paluusta tienataan käsittämättömästi - katso tähtinäyttelijöiden palkat

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat