Kuva: AOP

Täydelliset naiset -tähti Dana Delany kaatui portaissa - "Pystyin vain miettimään Bob Sagetia"

22.02.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Bob Sagetin surullinen kohtalo sai Delanyn hakeutumaan lääkäriin loukkaantumisen jälkeen.

Muun muassa Täydelliset naiset -sarjasta tunnettu näyttelijä Dana Delany, 65, kertoo kaatuneensa portaissa ja lyöneensä päänsä. Nainen on jakanut selfien, jossa kaatumisesta tulleet kasvojen ruhjeet näkyvät. Toisessa twiitissä nainen kiittelee seuraajiaan huolenpidosta ja kertoo, että tammikuussa menehtyneen koomikko Bob Sagetin kohtalo sai hänet hakeutumaan lääkäriin.

”Kaaduin raudasta tehdyt portaat alas pää edellä. Olin täysin selvinpäin! Pystyin vain miettimään Bob Sagetia”, Delany kirjoittaa.

Sagetin perhe tiedotti miehen kuolinsyyksi sen, että mies oli saanut iskun takaraivoonsa ja mennyt tämän jälkeen nukkumaan. Delany päätti, ettei ota riskiä, vaan meni lääkäriin tarkastettavaksi kaatumisensa jälkeen.

Bob Saget (kuva: AOP)

”Pelkäsin, että kasvoissani olisi murtumia, mutta näin ei onneksi ollut. Ihmiset St Johnin ensiavussa pitivät minusta hyvää huolta”, Delany kirjoittaa Twitterissä.

Naisen päivitykset pääset katsomaan alta. Jos upotus ei näy, näet twiitit täältä.

Dana Delany nähtiin Täydellisissä naisissa Katherine Mayfairin roolissa sarjan kausilla 4-6. Delany on näytellyt myös muun muassa sarjoissa Totuuden anatomia ja Hand of God. Delany ja Saget työskentelivät aikanaan yhdessä muun muassa For Hope -elokuvassa, jonka Saget ohjasi ja jossa Delany näytteli.

Lue myös: Hiljattain menehtyneen koomikon perhe haastaa viranomaiset oikeuteen

Lue myös: Yllättäen menehtyneen koomikon kuolinsyy selvisi - meni nukkumaan iskusta huolimatta

Lähteet: USA Today, People

Kilpailut

Uusimmat