Kuva: AOP

Ben Stiller palasi yhteen eksänsä kanssa - "Tämä oli odottamatonta"

24.02.2022 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Koronapandemia yhdisti vuosia erossa olleen pariskunnan takaisin yhteen.

Näyttelijä Ben Stiller, 56, on lämmitellyt suhdettaan entisen aviopuolisonsa, näyttelijä Christine Taylorin, 50, kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2017.

Stiller kertoi asiasta Esquire-julkaisun haastattelussa. Hänen mukaansa kaksikon välinen romantiikka alkoi uudelleenlämpiämään heidän muutettuaan takaisin saman katon alle koronapandemian alkuaikoina. Yhteenmuuton tarkoituksena oli varmistaa, että he voisivat olla lastensa kanssa koronan aiheuttamista sulkutoimista huolimatta.

- Ajan myötä suhde kehittyi. Olimme jälleen yhdessä ja olimme siitä iloisia, Stiller kertoo haastattelussa.

- Tämä on ollut ihanaa meille kaikki. Tämä oli odottamatonta, mutta jälleen yksi niistä asioista, joka tapahtui pandemian myötä, näyttelijä jatkaa.

Hänen mukaansa pariskunta on oppinut kunnioittamaan toistensa yhteneväisyyksiä sekä eroavaisuuksia.

- Hyväksymällä nämä asiat, voi arvostaa toista aidosti enemmän, sillä ei yritä enää muuttaa toista, Stiller summaa ajatuksiaan pariskunnan yhteenpaluusta.

 Pariskunnan aiempi avioliitto kesti 17 vuotta. Stillerillä ja Taylorilla on kaksi yhteistä lasta: 19-vuotias Ella Olivia ja 16-vuotias Quinlin Dempsey.

Avioeron jälkeen pariskunta piti kuitenkin tiiviisti yhteyttä ja olivat tekemisissä toistensa kanssa. Heidät nähtiin käsi kädessä katsomassa koko perheen voimin Pretty Woman -musikaalia vuonna 2018.

Lue myös: Ben Stiller täyttää tänään vuosia - muistatko, miltä tähti näytti parikymppisenä?

Lue myös: Ben Stilleriä vaaditaan leikkaamaan Donald Trump pois vanhasta leffastaan - miehellä selkeä vastaus

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat