Kuva: AOP

Ben Stilleriä vaaditaan leikkaamaan Donald Trump pois vanhasta leffastaan - miehellä selkeä vastaus

14.07.2020 22:45 - Iiro Myllymäki

Trump nähdään lyhyesti vuoden 2001 Zoolander-elokuvassa.

Yhdysvaltain istuva presidentti Donald Trump, 74, tekee pienen cameo-roolin Ben Stillerin, 54, ohjaamassa ja tähdittämässä Zoolander-komediaelokuvassa vuodelta 2001. Joidenkin kannanottojen mukaan kiistanalaista politiikkaa ajava Trump tulisi leikata pois elokuvasta, mutta Stiller ei ole samaa mieltä. Mies kertoo aiheesta The Daily Beastin podcastissa The New Abnormal.

- Jotkut ovat ottaneet minuun yhteyttä ja sanoneet, että minun pitäisi editoida Donald Trump pois Zoolanderista. Mutta se mikä on tapahtunut, on tapahtunut, Stiller sanoo.

Donald ja Melania Trump esiintyvät Zoolander-elokuvassa. (kuva: AOP)

Elokuvassa nähdään kohtaus, missä Donald ja Melania Trumpia haastatellaan punaisella matolla. Ben Stiller huomauttaa, että Zoolander ei suinkaan ole ainoa elokuva, jossa Trump on tehnyt pikaisen vierailun. Indiewire-sivusto kirjoittaa, että mies on nähty muun muassa elokuvissa Yksin kotona 2, Kahden viikon iskuaika ja Rasavillit. Lisäksi mies on tehnyt televisioesiintymisiä muun muassa sarjoissa Bel-Airin prinssi ja Sinkkuelämää.

- Oli aika, jolloin hänellä oli hölmö cameo-rooli monessa elokuvassa. Hän edusti jotain tiettyä juttua, Stiller kuvailee.

Lue myös: Presidentiksi aikova Kanye West ei enää kannata Trumpia: "Otan punaisen hatun pois nyt"

Lue myös: Laulaja Pink iski Donald Trumpille jäätävän kuitin kampanjatilaisuuden yleisömäärästä

Lähde: Indiewire

Kilpailut

Uusimmat