Kuva: AOP

OnlyFans teki entisestä pop-tähdestä miljonäärin - "Taistelin tieni ulos konkurssista"

08.03.2022 19:15 - Riia Frost

Kerry Katona on tehnyt jo pitkään mallintöitä, mutta entisen laulajan uudet kuvat ovat herättäneet paljon keskustelua.

Atomic Kitten -yhtyeestä tuttu tähti Kerry Katona, 41, kertoi avoimesti The Sun -julkaisussa olevansa ylpeä miljonääriksi pääsemisestä OnlyFans-sivuston avulla. Katona on jopa mainostanut liittyneensä kyseiselle K18-sivustolle Instagram-tilillään.

Entinen laulaja kertoi tienaavansa nykyään vierailijoilla, jotka maksavat päästäkseen katsomaan muun muassa kuvia hänen jaloistaan. Monet myös haluavat, että Katona poseeraa yläosattomissa.

- Se teki minusta taas miljonäärin, Katona kehui.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Katona on ollut aiemminkin avoimena tienaamistaan OnlyFans-rahoistaan. Tähti on esimerkiksi kertonut Loose Woman -ohjelmassa, että hänen lataamansa seksikkäät kuvat kyseiselle sivustolle eivät juuri eroa hänen malliuransa kuvista, joita nähtiin aikakausilehdissä.

- Ihmiset olivat aluksi, että ”en voi uskoa, miten epätoivoinen hän on tehdessään näin”. Mutta kuinka moni maksaa liki 20 euroa elokuvalipuista, jossa näemme näyttelijöitä, jotka simuloivat seksiä ja näyttävät rintansa? Lopulta he saavat aplodeja punaiselle matolla, mutta kun minä näytän hieman nänniä, niin minua kutsutaan siitä hyvästä epätoivoiseksi, Katona avautui.

Katonalla on aiemmin ollut taloudellisia ongelmia ja hän on kokenut konkurssin kahdesti. Nainen toteaa olevansa ylpeä päästessään pois talousongelmista alastonkuviensa avulla.

- Minä taistelin tieni ulos konkursseista, joten minua ei kiinnosta tuomitsevat ihmiset. Saavutin tämän aivan itse ja olen ylpeä siitä, Katona totesi.

The Mirror -julkaisun mukaan Katona on väittänyt hänen perheensä asuvan nykyään upeassa kodissa ja hänen lapsensa palanneen yksityisopetukseen rikastumisen ansiosta. Katona on paljastanut, että hänen lapsensa ovat jopa tottuneet siihen, että paparazzit kuvaavat äitiä.

- Poikani on syönyt tikkaria vieressäni, kun olen ollut rinnat paljaana rannalla ihmisten kuvatessa minua, Katona paljasti.

- Minä tienasin miljoona puntaa tekemällä niin, olen avoin siitä ja lapseni ovat sujut sen kanssa, Katona totesi.

Atomic Kitten oli tyttöbändi, joka oli Liverpoolista lähtöisin. Yhtyeen alkuperäisiä jäseniä olivat Liz McClarnon, Natasha Hamilton ja Kerry Katonan, jonka myöhemmin korvasi Jenny Frost tähden tullessa raskaaksi vuonna 2001. Atomic Kitten on myynyt yli 20 miljoonaa albumia ja singleä maailmanlaajuisesti.

Yhtye tunnetaan muun muassaan hiteistään Eternal Flame ja The Tide Is High, jonka musiikkivideon voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Antti Tuiskun uusin single on u-käännös totutusta - kuulijoiden reaktiot jännittävät artistia

Lue myös: Movetron löi hynttyyt yhteen Meiju Suvaksen ja Pojun kanssa - kuuntele kulttiklassikon uusi versio

 Lähteet: The Sun, Mirror, Loose Woman / YouTube

Kilpailut

Uusimmat