Kuva: Handout / Liekki Promotion

Movetron löi hynttyyt yhteen Meiju Suvaksen ja Pojun kanssa - kuuntele kulttiklassikon uusi versio

04.03.2022 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pure mua -single julkaistiin alun perin 1990-luvulla. Nyt siitä on tehty uusi versio.

Pitkän uran suomalaisen viihdetaivaan tähtenä tehnyt Meiju Suvas, useilla kulta-ja platinalevyillä palkittu Movetron ja Poika saunoo ja Esson baari -hiteistään tunnettu Poju ovat yhdistäneet voimansa.

Kolmikko tarttui Suvaksen 1990-luvun alun Pure mua -kulttiklassikkoon, josta tehty uusi versio on julkaistu tänään perjantaina 4. maaliskuuta singlenä.

Idea Pure mua -hitin uudelleen versioimisesta lähti Movetronin Päivi Lepistöltä ja Timo Löyvältä, jotka ovat fanittaneet biisiä jo vuosikymmenien ajan.

- Olemme Meijun kanssa tutustuneet keikkapaikoilla jo vuosia sitten, ja olemme aina vaihtaneet kuulumisia hyvässä hengessä.  Pure mua -biisi on ollut mun ja Löyvän Timon yksi keikkamatkasuosikeista jo pitkään. Volat on aina nousseet autoradiossa, jos biisi on sattunut soimaan. Oli ihanaa, kun Meiju innostui Jukka Tanttarin sovituksesta ja ideasta versioida klassikkobiisi kanssamme, sanoo Movetronin Päivi Lepistö.

- Löysin Pure mua -biisin 1990-luvun alussa, kun etsin sopivaa käännösbiisiä espanjalaisessa levykaupassa. Devorame otra vez -niminen kappale puhutteli minua heti, ja Suomeen palattuani pyysin Kari Kuuvalta siihen tekstin. Olin itse varma biisin hittipotentiaalista, vaikka levy-yhtiö alussa empikin hieman. Iso hittihän siitä tuli, ja nyt oli mahtavaa päästä tekemään uusi versio yhdessä Movetronin ja Pojun kanssa, Suvas kertoo

Voit kuunnella kappaleen alta tai suoraan esimerkiksi Spotify-palvelun kautta.

Lue myös: "Tuo takaisin Jyrki ja Rantarock!" - ysärin superkokoonpano julkaisi uuden biisin

Lue myös: Movetronin Päivi Lepistö paljastaa, mikä on haastavinta keikkailussa

Kilpailut

Uusimmat