Kuva: AOP

Vanha huhu nostettiin esiin - onko Vladimir Putinilla ja Pamela Andersonilla romanttinen menneisyys?

08.03.2022 09:15 - Riia Frost

Vladimir Putinin ja Pamela Andersonin lukuisat tapaamiset Venäjällä ovat herättäneet keskustelua vuosien jälkeenkin.

Venäjän presidentti Vladimir Putin, 69, on vuosien varrella tavannut lukuisia julkisuuden henkilöitä, kuten näyttelijät Leonardo DiCaprion ja Jack Nicholsonin sekä supermalli Naomi Campbellin. Venäjän nykyinen tilanne Ukrainan kanssa on kuitenkin nostanut uudestaan huhun Putinin suhteesta entiseen Playboy-malliin Pamela Andersoniin, 54, joka on aiempina vuosina tavannut Putinin Moskovan Kremlissä useampaan kertaan. Huhut Andersonin ja Putinin välisestä romanssista ovat olleet Mirror-julkaisun mukaan ilmoilla jo heidän ensitapaamisestaan asti.

Eläinaktivisti Anderson otti ensimmäisen kerran yhteyttä Putiniin suostutellakseen hänet kieltämään hylkeiden pyynnin Venäjällä ja lopettamaan merinisäkkäiden tuonnin. Viestinsä lähetettyään Anderson sai pian kutsun Kremlissä keskustelemaan kasvotusten Putinin kanssa.

Hieman Andersonin ja Putinin tapaamisen jälkeen presidentti lopulta kielsi pyynnin vuonna 2009, mutta mitään varmuutta ei ole siitä, saiko nimenomaan entinen Baywatch-sarjan tähti Venäjän hallitsijan tekemään lakimuutoksen.

Pamela Anderson tunnetaan muun muassa Baywatch-sarjan näyttelijänä. (kuva: AOP)

Anderson ei ole toistaiseksi antanut suoraa vastausta huhuun, jonka mukaan hänellä olisi ollut Putinin kanssa romanttisempi suhde. Hän on kuitenkin esimerkiksi Piers Morgan's Life Stories Best Show -ohjelman haastattelussa vuonna 2018 puhunut avoimesti heidän ensimmäisestä yhteydenotostaan. Ohjelman juontajan kysyessä tarkemmin mallin ja presidentin välisestä suhteesta, Anderson meni hieman vaikeaksi.

- Ei… ei, mutta hän halusi minun tulevan hänen virkaanastujaisiinsa antamaan hänelle kukkia. En tehnyt niin, mutta on ollut joitain… ilmiselvästi olemme joskus olleet samassa paikassa yhdessä, Anderson vastasi ujosti.

Anderson on myös aikoinaan kertonut The Daily Beast -uutissivustolle kokemuksiaan bisneksen tekemisestä Venäjän kanssa sekä amerikkalaisten luomista ennakkoluuloista maata kohtaan.

- Se on tietysti erilainen tapa tehdä bisnestä siellä, enkä ole kaikesta heidän kanssaan samaa mieltä. Mutta asiat etenevät erittäin nopeasti siellä ja on hyvä nähdä, että he ovat edelläkävijöitä ympäristön suojelemisen suhteen. Anderson kertoi.

- Yhdysvalloissa meidät on ohjelmoitu ajattelemaan, että jos jokin menee pieleen, se on Venäjän syytä. Ihmiset ajattelevat venäläisten olevan pelottavia ja staattisia, mutta he voivat olla myös hyvin tunteellisia ja mukavia. On jopa ärsyttävää, miten Yhdysvallat osaa olla hyvin Venäjä-vastainen, Anderson totesi.

Voit katsoa Pamelan Andersonin haastattelun Piers Morgan's Life Stories Best Show:ssa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Pamela Andersonilta tulossa Netflix-dokumentti - onko vastaveto "haavat auki repineelle" sarjalle?

Lue myös: Lily Jamesin muodonmuutos Pamela Andersoniksi ei ollut pelkkää pintaa - paljastaa intensiiviset metodinsa

Lähteet: Mirror, Piers Morgan's Life Stories Best Show / YouTube

Kilpailut

Uusimmat