Kuva: AOP

Kim Kardashian puhuu ensimmäistä kertaa julkisuudessa suhteestaan Pete Davidsonin kanssa

10.03.2022 19:15 - Iiro Myllymäki

Kim Kardashian lupaa paljastavansa lisää suhteesta tulevassa The Kardashians -sarjassa.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Viime kuukausien seuratuimpia julkkispareja on ollut tosi-tv-tähti ja yrittäjä Kim Kardashian, 41, ja koomikko Pete Davidson, 28. Kaksikko ei ole juuri puhunut toisistaan julkisuudessa, mutta aiemmin Davidson on ohimennen haastattelussa viitannut naiseen tyttöystävänään.

Nyt Kardashian on puhunut ensimmäistä kertaa suhteesta julkisuudessa. Nainen kertoo Varietyn haastattelussa tulevasta The Kardashians -sarjasta ja siitä, että Davidsonia ei ainakaan ensimmäisellä kaudella nähdä.

- En ole kuvannut hänen kanssaan. En ole sitä vastaan, mutta hän vain ei tee sellaista, Kardashian sanoo.

Pete Davidson (kuva: AOP)

Nainen kuitenkin sanoo, että jos kamerat kuvaisivat jotakin merkittävää tapahtumaa, jossa myös Davidson on, mies suostuisi kuvattavaksi. Kardashian myös kiusoittelee, että hän saattaa pian kuvata jotain ”hyvin jännittävää”, mutta tätä ei nähdä The Kardashians -sarjan ensimmäisellä kaudella.

Sen sijaan Kardashian lupaa paljastavansa asioita suhteesta pian alkavassa sarjassa.

- Tulette näkemään, miten tapasimme, kumpi otti yhteyttä kumpaan ja miten kaikki tapahtui, ja saatte kaikki muut yksityiskohdat, jotka kaikki haluavat tietää, Kardashian sanoo.

The Kardashians -sarja alkaa 14. huhtikuuta, jolloin se on nähtävissä Suomessakin Disney+:ssa.

Kardashian ja Davidson esiintyivät viime lokakuussa Saturday Night Live -ohjelmassa yhdessä. Kardashian oli ohjelmassa vierailevana juontajana, kun taas Davidson kuuluu sketsisarjan vakinäyttelijöihin. Pian kaksikon ympärillä alkoi pyöriä suhdehuhuja, kun kaksikon nähtiin viettävän aikaa keskenään. Samaan aikaan Kardashianilla on ollut käynnissä avioeroprosessi Kanye "Ye" Westin, 44, kanssa. Hiljattain Kardashian julistettiin oikeuden päätöksellä virallisesti sinkuksi. West on hyökännyt viime aikoina toistuvasti Davidsonia vastaan sosiaalisessa mediassa, ja hänen uusimmalla animoidulla musiikkivideollaan räppäri hautaa Davidsonin elävältä.

Lue myös: Kim Kardashian pelkää puolisonsa väsyvän Kanye Westin metkuihin - "Hänkin on vain ihminen"

Lue myös: Rock-legenda puolustaa Kim Kardashiania kohun keskellä - "Kanye tarvitsisi kunnon läimäytyksen"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat