Kuva: AOP

Kim Kardashian on helpottunut oikeuden päätöksestä - on nyt virallisesti sinkku

03.03.2022 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kardashianin ja Westin avioeroprosessi on statuksen muutoksesta huolimatta yhä kesken.

Voit myös kuunnella artikkelin tästä tai Podplaysta.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, avioeroprosessi entisestä puolisostaan, räppäri Kanye Westista, 44, on edennyt. Oikeus on julistanut Kardashianin virallisesti sinkuksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Kardashian voi luopua Westin sukunimestä. Avioeroprosessi on kuitenkin edelleen keskeneräinen.

Oikeuden päätös tarkoittaa sitä, että Kardashianin siviilisääty on naimaton, kun hän jatkaa avioeroprosessia Westin kanssa. Oikeus teki päätöksen asiasta keskiviikkona 2.3.2022. Kardashian osallistui oikeudenkäyntiin videopuhelun välityksellä.

Kardashian haki muutosta siviilisäätyynsä viime joulukuussa.

- Uskon, että avioliittostatuksemme muuttaminen auttaa Kanyeta hyväksymään, että avioliittomme on ohi, Kardashian kommentoi tilannetta aiemmin antamassaan lausunnossa.

Kardashian on helpottunut uudesta statuksestaan

Viihdesivusto E! News kertoo, että Kardashianin lähipiiristä kerrotaan tosi-tv-tähden olevan helpottunut ollessaan askeleen lähempänä itsenäisyytensä takaisin saamista. Kardashian pystyy myös siirtymään elämässään eteenpäin.

Lähteen mukaan Kardashian on huolissaan tulevaisuudesta, mutta samalla toiveikas siitä, että hän ja West saavat sovittua asiat.

- Hän toivoo, että avioeroprosessi olisi sopuisa. Hän myös toivoo, että he pääsisivät Westin kanssa eroprosessin loppuun saakka rauhanomaisissa merkeissä, lähde kertoo.

Viime viikolla West otti kantaa Kardashianin esittämiin väitteisiin, joissa räppärin entinen puoliso väitti, että Westin sosiaalisessa mediassa levittämä valheellinen tieto on aiheuttanut tosi-tv-tähdelle henkistä stressiä. Westin mukaan Kardashian ei pysty todistamaan, että juuri räppäri itse olisi julkaisujen takana.

Kardashian ja West erosivat kuuden avioliittovuoden jälkeen helmikuussa 2021 ylitsepääsemättömien näkemyserojen vuoksi.

Lue myös: Kanye Westin ja Kim Kardashianin erosotku syvenee - West kiistää levittäneensä valheellista tietoa

Lue myös: Kim Kardashian kertoo viimein syistä, jotka johtivat eroon Kanye Westista

Lue myös: Hidasteleeko Kanye West eroprosessissa? Kim Kardashian on valmis lähes jokaiseen vaatimukseen

Lähde: Entertainment Tonight, BBC, E! News

Kilpailut

Uusimmat