Kuva: Toni Lund

Anna Puu onnittelee miestään Jukka Immosta upeasta palkinnosta - "Ylpee edustuswaiffi"

14.03.2022 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Puu ja Immonen alkovat seurustelella vuonna 2015.

Kymmenien huippuartistien kanssa töitä tehnyt tuottaja Jukka Immonen palkittiin lauantaina Iskelmä Gaalassa Pro Iskelmä -palkinnolla. Pro Iskelmä myönnetään henkilölle, yhteisölle tai muulle taholle, joka on omalla työllään merkittävästi edistänyt kotimaista iskelmä- ja kevyen musiikin kulttuuria 2000-luvulla.

- Kiitos radiot, kiitos levy-yhtiöt, kiitos managerit ja erityisesti kiitos artistit. Olen parempi tekemään levyjä kuin puheita, Immonen sanoi saadessaan palkinnon.

Immosen puoliso, laulaja Anna Puu, julkaisi Instagram-sivullaan suloisen kuvan, jossa poseeraa tuottajan kanssa. Samalla Puu kertoo, että on ylpeä miehestään.

"Mun paras Jukka Immonen pokkasi tänään Pro Iskelmä -palkinnon Iskelmä Gaalassa. Ylpee "edustuswaiffi" vaa huuteli lehtereiltä et Wuuhuuu!" Puu kirjoittaa ja kiittää vielä Katri Niskasta asustaan. 

Jukka Immosella ja Anna Puulla on yksi yhteinen lapsi, viime toukokuussa syntynyt poika. Pari alkoi seurustella vuonna 2015 tehtyään tätä ennen jo vuosikausia yhdessä töitä.

Immonen on työskennellyt myös muun muassa Jenni Vartiaisen, Anna Abreun, Samu Haberin, Anssi Kelan, Asan sekä Elastisen kanssa.

Näet Puun julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Tuottaja Jukka Immoselle Pro Iskelmä -palkinto - "Olen parempi tekemään levyjä kuin puheita"

Lue myös: Jukka Immonen onnittelee puolisoaan Anna Puuta somessa syntymäpäivänä - "Rakkauden puutarhuri"

Kilpailut

Uusimmat