Kuva: AOP

Rihanna ylistää raskausaikaansa - paljastaa samalla, kuinka pitkälle odotus on edennyt

17.03.2022 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pop-tähti kertoo nauttivansa raskauden mukaan tuomista haasteista.

Pop-tähti Rihanna, 34, puhuu avoimesti Elle-julkaisun haastattelussa raskaudestaan ja voinnistaan odotuksen aikana. Aiemmin raskautensa kestosta vaitonaisena pysynyt artisti paljastaa haastattelussa, että raskaus on edennyt viimeiselle kolmannekselle.

- Välillä on raskaushehkua, mutta välillä on niitä toisenlaisia päiviä. Eritysesti viimeisellä kolmanneksella välillä herää ja ajattelee, että täytyykö minun todella pukeutua, Rihanna myöntää.

- Kasvot pyöristyvät ja pulskistuvat sekä nenä levenee. Kaikki on haastavaa pukeutumisesta ja laittautumisesta lähtien. Mutta pidän haasteista. Pidän siitä, että minun täytyy olla luova ja keksiä uusia toteutustapoja, hän jatkaa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Artisti kertoi tammikuussa odottavansa ensimmäistä lastaan yhdessä puolisonsa, rap-artisti Asap Rockyn, 33, kanssa. Paljastuksen jälkeen Rihanna on ollut tämän tästä otsikoissa toinen toistaan näyttävämpien raskauslookien ansiosta, sillä tähti on todella antanut raskauden näkyä.

- Yritän nauttia siitä niin paljon kuin ikinä pystyn ja muoti on yksi lempiasioistani. Kuten tiedätte, määrittelemme itse, mitä raskaus ja äitiys tarkoittavat, Rihanna toteaa.

- Se voi olla ajoittain epämukavaa, mutta sentään voi pukeutua hyvin ja esittää, tyyli-ikoni naurahtaa.

Rihanna kertoo rakastavansa raskausaikaansa.

- Tämä on ollut jännittävä matka tähän mennessä. Otan sen joka viikko sellaisenaan. Mukana tulee aina jotain uutta, mutta otan uudet asiat vastaan ja nautin niistä, artisti toteaa.

Lue myös: Rihanna odottaa puolisonsa kanssa esikoistaan - haluaa suurperheen

Lue myös: Rihanna julkaisi kuvan kasvavasta vauvavatsastaan - hetkessä miljoonia tykkäyksiä

Lue myös: Kim Kardashian ylistää Rihannan tyyliä - pop-tähden raskauslook nousee otsikoihin yhä uudestaan

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat