Kuva: AOP

Nicolas Cage haluaa esittää "Munapäätä" - konsepti on jo valmiina

17.03.2022 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijällä on jo mietittynä valmiiksi rooli, jossa hän haluaisi nähdä itsensä.

Näyttelijä Nicolas Cage, 58, kertoo haaveestaan näytellä jonain päivänä Batmanin arkkivihollista Eggheadia, eli vapaasti suomennettuna Munapäätä.

- Vincent Pricen 60-luvulla näyttelemä Munapää olisi sellainen hahmo, josta saisin tehtyä karmivan, Cage pohtii FOX 7 Austin -kanavan haastattelussa, kun häneltä kysytään, millaisia rooleja hän haluaisi vielä tehdä.

- Minulla on jo konsepti valmiina Munapäätä varten, joten kertokaa Warner Brosille, että olen valmis Munapääksi, hän vitsailee haastattelussa.

Munapää ei olisi Cagen ensimmäinen rooli sarjakuvahahmona. Vuonna 2007 hän esitti Ghost Rideria, eli Aaveajajaa samannimisessä elokuvassa. Hänet nähtiin myös neljä vuotta myöhemmin samassa roolissa Aaveajajan jatko-osassa.

Hän on myös ääninäytellyt vuonna 2018 elokuvassa Spider-Man: Into the Spider-Verse -elokuvassa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Oscar-voittaja puhui taannoin The Hollywood Reporter -julkaisulle intohimostaan genreä kohtaan.

- Olen aina ihaillut sarjakuvien maailmaa. Mielestäni tarinat ovat värikkäitä, hauskoja ja positiivisella tavalla tervejellisen avoimia, hän totesi aiemmin.

- En tiedä, mikä niitä ihmisiä oikein hävettää, jotka haluavat lytätä sarjakuvat. Mielestäni niiden arvo on siinä, että ne tuovat iloa ihmisille, Cage kommentoi The Hollywood Reporterille.

Cage tullaan näkemään pian myös pahiksen roolissa. Hän näyttelee pahamaineista kreivi Draculaa elokuvassa Renfield. Elokuvaa joutuu kuitenkin vielä odottamaan hetken aikaa, sillä sen on arvioitu tulevan valkokankaille aikaisintaan loppuvuodesta 2022 tai alkuvuodesta 2023.

Lue myös: Oscar-palkittu Nicolas Cage näyttelee seuraavaksi ikonista vampyyria

Lue myös: Nicolas Cage kiroilee ja puhuu tuhmia - Netflixilta erikoinen uutuussarja

Lue myös: "Näyttää niin typerältä, että pakko katsoa" - Nicolas Cagen sci-fi-elokuva herätti mielipiteitä

Lähde: People

Uusimmat