Kuva: AOP

MTV: Marja Hintikka ylistää yllättävää Hunks-esitystä - "Matto vedettiin jalkojen alta"

19.03.2022 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Yllätyksen takana oli Hintikan hyvä ystävä Anna-Maria Balk.

MTV3-kanavalla nähtävässä Laulu rakkaudelle  - Secret Song Suomi -ohjelmassa on koettu jo kymmeniä erilaisia yllätyksiä.

Viime viikon jaksossa myös ohjelman juontaja Marja Hintikka pääsi yllätettävien penkkiin, kun tuottaja Leri Leskinen halusi tarjota Hintikalle ikimuistoisen esityksen.

Hintikalle esiintyi Scandinavian Hunks -tanssiryhmä. Yllätyksen takana oli Hintikan hyvä ystävä Anna-Maria Balk.

"Kun ihmiseltä vedetään matto totaalisesti alta kesken työtilanteen, ja tätä yllätystä on valmisteltu rakkaudella kuukausia - käännetty jokainen kivi ja kanto ja kehitetty 1000 peitetarinaa, jotta mikään ei paljastuisi…niin eihän siitä voi tulla kuin jotain hullun ihanaa!" Hintikka muun mussa ihastelee Instagram-sivullaan. 

Näet Hintikan julkaisun alta tai tästä. 

Hintikka sanoo myös julkaisussaan, että oli yllätyksestä täysin häkeltynyt, ja halusikin kiittää kaikkia mukana olleita.

"Ja ihanaltahan se tuntuu! Ja aivan ihmeelliseltä ja liikuttavalta, että minun vuokseni on nähty sellainen vaiva. Kiitos rakkaat, ihanat, maailman parhaat ystäväni, jotka ylititte itsenne tätä varten (ja vietitte luvattoman paljon aikaa Hunksien kanssa)"

Kuinka Hintikka oikein reagoi yllätykseen? Voit katsoa videon alta.

Jos video ei näy, katso se MTV:n sivuilta. 

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös: MTV: Erika Vikman herkisti Dannyn - katso, kuinka kaksikko kohtasi toisensa

Lue myös: Jare Tiihonen nähdään pian tv:ssä - yllätetään suosikkiohjelmassa

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat