Kuva: AOP

Rakkauselämästään vaitonainen Marvel-tähti kihlautui - "Jokaisella on oikeus yksityiselämään"

18.03.2022 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tom Hiddlestonin mielestä jokaisella on oikeus yksityiselämään, julkisesta työstä huolimatta.

Marvel-elokuvissa ja supersankarin nimeä kantavassa sarjassa Lokia näyttelevä Tom Hiddleston, 41, on mennyt kihloihin puolisonsa, Zawe Ashtonin, 37, kanssa.

Pariskunta esiintyi yhdessä British Academy Film Awardsissa ja Ashtonin vasenta nimetöntä koristi ovaalin muotoinen sormus. Sormus nähtiin Ashtonin sormessa jo viime joulukuussa. Nyt kuitenkin People-julkaisu vahvistaa pariskunnan kihlautuneen.

(kuva: AOP)

Pariskunta tapasi kolme vuotta sitten, kun kaksikko tähditti samaa Broadway-näytelmää. People-julkaisun mukaan produktiossa mukana ollut lähde kertoo pariskunnan välillä olleen aina kemiaa.

- He pitivät julkisesti matalaa profiilia, mutta kulissien takana pystyi näkemään heidän välillään olevan kemian, lähde kertoo.

Sen lisäksi, että lähde kertoo kaksikon silmien tuikkineen näytelmän kulisseissa, kaksikko myös vietti paljon aikaa yhdessä. Heidän kerrotaan osoittaneen kiintymystä toisiaan kohtaan, joka alkoi näkymään myös lavalla.

Yksityisyydestään tarkan Hiddlestonin huhutaankin katseilta piilossa osoittaneen kiintymystä puolisonsa kanssa halailemalla ja istumalla vierekkäin käsi kädessä.

Pariskunta julkisti suhteensa viime syyskuussa esiintymällä ensimmäisen kerran yhdessä punaisella matolla.

 Lokin näyttelijä on avannut vuonna 2017, miksei puhu rakkauselämästään julkisuudessa.

- Jokaisella on oikeus yksityiselämään. Rakastan sitä mitä teen ja sitoudun täysin tekemään upeaa taidetta ja viihdettä. En sekoita näitä kahta asiaa mielessäni. Työni on julkista, mutta minulla on lisäksi yksityiselämä. Nämä kaksi asiaa ovat erillään toisistaan, näyttelijä totesi tuolloin The Telegraphin haastattelussa.

Hiddleston on seurustellut aiemmin laulaja Taylor Swiftin, 32, kanssa.

Lue myös: Löysikö Taylor Swiftin eksä rinnalleen uuden rakkauden? Kuvattiin yhdessä mysteerinaisen kanssa

Lue myös: Taylor Swift erosi komeasta näyttelijäkullastaan? Yhdessä vain 3 kuukautta

Lue myös: Taylor Swift kiistää kihlaushuhut - Hiddleston suunnittelee kosintaa?

Lähde: People, People

Kilpailut

Uusimmat